Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lezen

Merk in de kijker: Vila Joy

noba: dat zijn meer dan 60 merken onder één dak. Net daarom stellen we er om de beurt graag eentje aan je voor. Deze keer in de kijker: Vila Joy – een kleurrijk damesmerk dat joy in jouw kleerkast brengt dankzij de verschillende leuke prints. Assistent shopmanager Patti van noba Hasselt vertelt je alles over het vrolijke merk.  

Lezen

Date outfits voor mannen: welke outfit draag je op welke date?

Het is weer bijna valentijn! Tijd om je beste beentje voor te zetten op een leuke date. Maar welke outfit trek je als man aan op welke date? Verkoopster Christine van noba Hasselt helpt je op weg.

Lezen

7 tips om je favoriete kledij langer mooi te houden

Een geslaagde koopjesjacht achter de rug? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je nieuwe aanwinsten. Assistent Shopmanager Christel van noba Bilzen deelt 7 handige tips om je kleding langer mooi te houden.

Lezen

Merk in de kijker: ONLY

Wie fashion zegt, zegt Only. Het merk is vandaag uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de modewereld, en is niet meer weg te denken uit kleerkasten. Collega Erica van noba Hasselt vertelt waaraan Only z’n populariteit te danken heeft.

Lezen

Dus daar dient die pompon op je muts voor!

Grijp jij tijdens de koude wintermaanden ook steevast naar een muts mét een pompon? Dan ben je zeker niet de enige! Ook wij zijn fan, want ze geven elke outfit meteen een vrolijke, speelse twist. Maar wist je dat de pompon vroeger ook echt een functie had? Verkoopster Melanie van noba Bree verklapt waarvoor ‘m diende.  

Lezen

Panty’s dragen: 5 do’s en don’ts

Zwierige jurkjes: we dragen ze het liefst het hele jaar door. Maar wil je in de herfst en winter liever niet de hele dag bibberen, dan combineer je ze best met een panty. Alleen: hoe draag je die panty nu op een fashionable manier? Verkoopster Gerty van noba Bilzen lijst de do’s en don’ts voor je op.

Trendy winter
Kijken

Trendy winter

Kijken

Trendy winter

Lezen

Merk in de kijker: K-Design

In onze noba winkels verkopen we meer dan 60 merken onder één dak. Net daarom stellen we er om de beurt graag eentje aan je voor. Deze keer in de kijker: K-Design, een trendy Belgisch merk dat sinds kort uitpakt met een geurloos kledingconcept. Shopmanager Marleen van noba Tielt-Winge vertelt je er alles over.

Heavy Print Sweaters
Kijken

Heavy Print Sweaters

Kijken

Heavy Print Sweaters

Lezen

5x inspiratie voor een feestelijke outfit

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur. En dat wil zeggen dat we binnenkort weer allemaal rond de feesttafel verzamelen en van het ene feestje naar het andere hoppen in onze feestoutfit. Maar heb je nog geen idee wat je moet aantrekken en begint de outfitstress toe te slaan? Assistent shopmanager Kelly van noba Bree geeft je 5 tips voor een stralende feestelijke outfit.

Winterjurken
Kijken

Winterjurken

Kijken

Winterjurken

Volg ons
op Instagram.