Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

nobafashion

Outfit inspiratie: klaar voor het najaar

Helena en Nele van Five More Minutes trokken onlangs op shopping spree bij noba. Het doel? Hun garderobe uitbreiden met nieuwe herfstoutfits. Het resultaat? 100%  geslaagd! Ontdek de outfits die ze gescoord hebben en laat je inspireren door hun najaarslooks. 

Lezen

Kleding voor kleine mannen: 4x modetips voor een maatje kleiner

Kleren maken de man. Maar de juiste kleding voor kleine mannen vinden: het kan vaak een uitdaging zijn. Gelukkig bestaan er een aantal slimme tips en tricks om een outfit te vinden die jou op het lijf geschreven is is. Verkoopster Carine van noba Bilzen helpt je op weg met 4 modetips voor kleinere mannen. 

Lezen

Welke jeans voor welk figuur: zo vind je een jeansbroek die écht bij je past

Het is weer broekenweer! Tijd dus om je kleerkast in te duiken en die blote benen te vervangen door jeansbroek. Maar welke past het best voor jouw figuur? In de jungle van verschillende jeansmodellen is het geen simpele opdracht om er eentje te vinden die jou flatteert. Verkoopster Noémi van noba Zandhoven legt je uit welk model bij welk figuur past.

Lezen

Merk in de kijker: Angels

Stijlvolle jeansbroeken die een perfecte pasvorm hebben én duurzaam geproduceerd zijn? Zeg hallo tegen Angels! Verkoopster Alexandra van noba Tielt-Winge vertelt je alles over het hippe jeansmerk.

Colorful skirts
Kijken

Colorful skirts

Kijken

Colorful skirts

nobafashion

It's a wild wild world

Ook dit najaar is de luipaardprint helemaal hip en trendy! Julie van Cocktails en Heels trok naar noba en tikte er een donkergroene leopard dress op de kop.

Jeans jackets
Kijken

Jeans jackets

Kijken

Jeans jackets

Lezen

Heren: zó draag je die coltrui stijlvol

Een item dat dit najaar zeker niet in de kleerkast van mannen mag ontbreken? De coltrui! Je kan ‘m op veel manieren dragen, wat wil zeggen dat je er helaas ook heel wat mis mee kan doen. Maar draag je ‘m juist, dan creëer je een stijlvolle, zelfverzekerde look. Verkoopster Lale van noba Hasselt geeft je drie tips om de coltrui voor heren stijlvol te dragen.

Fashion Festival
Kijken

Fashion Festival

Kijken

Fashion Festival

Comfy sweaters
Kijken

Comfy sweaters

Kijken

Comfy sweaters

Lezen

4 tips om jouw favoriete zomerjurk ook in de herfst te dragen

De herfst is terug van weggeweest, en de zomerkleren verdwijnen stilaan weer uit de kleerkast. Maar waarom zou je nu al afscheid nemen van je favoriete zomerjurk? Er zijn namelijk genoeg manieren om ‘m ook in het najaar verder te dragen. Verkoopster Karolien van noba Bree geeft je tips om ook in de herfst de show te stelen met jouw favoriete zomerkleedje. 

#nobafashion

Dieter
Dieter Spruyt
Five More Minutes
Five More Minutes
Cocktails & heels
Cocktails & Heels

Volg ons
op Instagram.