Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lezen

Dames jeansmodellen voor je uitgelegd

Grijp jij altijd naar een skinny jeans? Heeft een flared model eerder je voorkeur? Ben jij helemaal weg van een boyfriend jeans? Of heb je simpelweg nog nooit van al deze stijlen gehoord? Tijd om ons samen te verdiepen in vier populaire modellen!

Lezen

Communie-outfit voor meisjes: drie stijlen, drie keer anders

Het communie- of lentefeest is een topdag voor je dochter. Alle ogen zijn op haar gericht. Van het moment dat de kerkdeur openzwiert tot en met het familiefeest. De juiste kleding maakt haar dag helemaal perfect. Wat de stijl van je dochter ook is, wij geven je tips voor een outfit die altijd en overal in de smaak valt.

Lezen

Communie-outfit voor jongens: van klassiek tot stoer

Jongens en kleding: toegegeven, het staat niet altijd bovenaan hun prioriteitenlijstje. Maar op zijn communie- of lentefeestje is jouw zoon wel de ster. En zijn alle ogen dus op hem gericht. Dan kan hij er maar beter piekfijn bijlopen, toch? Wij stellen je drie stijlen voor.

Noba Fashion Night
Kijken

Noba Fashion Night

Kijken

Noba Fashion Night

Lezen

Deze 5 basics heb jij best in je kast hangen

“Ik heb echt niets om aan te doen”. Een bekende uitspraak die we - samen met de complete vrouwelijke wereldbevolking - maar al te vaak laten vallen. Met je kast vol peplum tops, boyfriend jeans, shirts met prints en andere trendstukken is het moeilijk om een perfecte outfit samen te stellen. Investeer daarom in enkele goede basic stukken die je eindeloos kan combineren. Zowel met elkaar als met trendstukken.

Lezen

Herenjeans: 4 pasvormen voor je uitgelegd

Toegegeven mannen, de juiste herenjeans vinden voor je figuur is niet zo simpel. Skinny, slim, tapered… geraak daar maar eens wijs uit! Wij helpen je op weg naar de juiste pasvorm voor jouw lichaam!

Lezen

5 tips voor een georganiseerde kleerkast

Een overvolle kleerkast, maar niets om aan te trekken? Tijd om orde in de chaos te scheppen! Volg onze 5 tips en geniet van een perfect georganiseerde kleerkast. Zullen we?

Lezen

EHBW: Eerste Hulp Bij Waslabels

Waslabels lezen. Voor de meeste vrouwen is het een evidentie. Mannen zijn er vaak wat minder handig in. Voor sommigen zouden al die symbolen zelfs evengoed Chinese tekens kunnen zijn. Waar moet je nu op letten zodat je favoriete kledingstuk zijn wasbeurt overleeft? Of hoe vermijd je tijdens het winkelen de moeilijkere gevallen? Tijd voor tekst en uitleg!

Lezen

Slanker lijken in 5 tips: camoufleren kan je leren

Wie slank wilt zijn, moet slim zijn. Als het op kleding aankomt, tenminste. Want wie de juiste kleding combineert kan gerust voor een paar maatjes minder doorgaan. Benieuwd? Wij delen graag onze insider tips om slanker te lijken!

Lezen

Voor jou uitgezocht: de perfecte festival outfit

Wie zomer zegt, zegt festivals! Hoeveel festivalweides je ook afschuimt, één ding is zeker: een coole outfit is onmisbaar! Waar moet je nu op letten? En welke festival outfits zijn deze zomer helemaal in? Wij helpen je graag op weg naar de perfecte look voor je eerste festival van het jaar!

Lezen

Plissé please

Niets zegt meer ‘zomer’ dan zwierige plissérokken. Heerlijk koel op warme dagen, maar ook perfect om je witte benen onder te verstoppen. Tijd om ons te verdiepen in de plissérok!

#nobafashion

Dieter
Dieter Spruyt
Five More Minutes
Five More Minutes
Cocktails & heels
Cocktails & Heels

Volg ons
op Instagram.