5 originele date ideeën voor een onvergetelijke Valentijn

Valentijn is in aantocht! Ben jij klaar voor de meest romantische dag van het jaar? Vergeet veel te dure etentjes of een saai cinemabezoek; verkoopster Jess inspireert je met 5 originele date ideeën. Met welke date verras jij je lief?

Ready for take-off?

Ga naar de dichtstbijzijnde luchthaven en boek twee tickets voor de goedkoopste vlucht die op dat moment vertrekt. Wie weet op wat voor een prachtbestemming je met z’n tweetjes belandt!

Toerist in eigen stad

Voor een Valentijnsdate hoef je niet altijd ver weg te gaan. Ook dichtbij huis kan het plezant zijn. Kijk eens door de ogen van een toerist en doe alle toeristische attracties die je stad te bieden heeft. En hé, vergeet je camera niet!

And… action!

Schuilt er een acteur of actrice in jou? Tijd om het te bewijzen in dit date idee! Huur een film die jullie beiden nog nooit gezien hebben. (Hoe fouter de film, hoe leuker!) Zet vervolgens het geluid uit en verzin zelf de dialogen. Combineer dit date-idee met enkele glaasjes wijn en je hebt de hele avond plezier!

Dress up

Trek allebei jullie meest fancy outfit aan en trek naar een casino. Als echte James Bond en Bondgirl beleven jullie ongetwijfeld een onvergetelijke avond. Wie weet winnen jullie nog iets!

I love us

Valentijnsdag draait om maar één ding: liefde. En liefde is voor ieder koppel anders. Plan dus een Valentijnsdate die helemaal in het teken van jullie staat: jullie lievelingsgerechten en -drankjes, favoriete muziek en achteraf jullie lievelingsfilm. Can you feel the love?

Kledingtips die je doen scoren

Een leuke date gevonden tussen onze date ideeën? Yes! Maar wat trek je aan? Geen zorgen, in een vorige blog geef ik je 4 tips voor je ultieme date-outfit! 

Kan je nog wel een leuke outfit gebruiken om op Valentijnsdag mee uit te pakken? Spring zeker eens binnen in een noba-winkel bij jou in de buurt. Wij zorgen ervoor dat je straalt!

jess.jpg