Bruiner lijken: met de juiste kledij kan het!

Bezocht je tijdens de zomervakantie een zonovergoten bestemming en heeft je huid een mooi bruin kleurtje gekregen? Dan wil jij natuurlijk niets liever dan ermee pronken eens je terug aan het werk gaat. Met deze kledingtips om bruiner te lijken laat jij je kleurtje extra knallen op de werkvloer!

Wil je bruiner lijken, dan is het belangrijk te kijken naar de ondertoon van je huid. Je ondertoon is niet de je huidskleur, maar deze wordt bepaald door de hoeveelheid pigment in je huid. Of je nu bruin wordt in de zomer of iets bleker in de winter, je ondertoon zal steeds hetzelfde blijven. Zo zijn er 3 soorten huidtonen: koel, warm of neutraal.

De makkelijkste manier om te bepalen welke ondertoon jouw huid heeft, is om te kijken naar de kleur van je juwelen. Eens je bepaald hebt of je huid een koele of warme ondertoon heeft, kies je de kleuren die het best bij je passen. En die je dus bruiner doen lijken.

1. Warme ondertoon, warme kleuren

Sta jij het best met gouden juwelen? Dan heeft jouw huid een warme ondertoon.

Bijgevolg komt jouw bruin kleurtje het best tot zijn recht bij warme kleuren zoals turquoise, olijfgroen, en okergeel. Maar ook met zalmroze en perzik knal jij helemaal.

2. Koele ondertoon, koele kleuren

Passen zilveren juwelen eerder bij je? Dan heeft jouw huid een koele ondertoon.

Jij laat je bruine huidje het best tot zijn recht komen met koele kleuren als rood, paars en blauw. Maar ook de intensere varianten zoals felrood en kobaltblauw laten jou bruiner lijken. Op zoek naar nog meer kleur? Ook fuchsia en dieproze doen jouw huid stralen.

3. Neutrale ondertoon, alle kleuren kunnen

Kom jij weg met zowel zilveren als gouden juwelen? Dan heb je geluk, want jij kan zowat alle kleuren dragen om bruiner te lijken!

Wel nog één tip: als je van nature een lichte huid hebt, vermijd je best effen witte of zwarte outfits. Deze accentueren je lichte huid alleen maar en leggen dus niet de focus op je vakantiehuidje.

Bruiner lijken: wij staan voor je klaar

Weet je toch niet helemaal zeker welke ondertoon je huid precies heeft? Spring gerust eens bij ons binnen,  onze verkoopsters selecteren met plezier een outfit voor je, met kleuren die jou bruiner doen lijken!