Communie-outfit voor jongens: van klassiek tot stoer

Jongens en kleding: toegegeven, het staat niet altijd bovenaan hun prioriteitenlijstje. Maar op zijn communie- of lentefeestje is jouw zoon wel de ster. En zijn alle ogen dus op hem gericht. Dan kan hij er maar beter piekfijn bijlopen, toch? Wij stellen je drie stijlen voor.

 

1. Classy

De tijden van maatpakjes en te grote dassen zijn gelukkig passé. Maar een klassiekere outfit scoort altijd. Een hemdje met een frisse print en een blazer: dat zijn de twee basiselementen van deze outfit. Broeken in een bruine of blauwe tint hebben als voordeel dat ze makkelijk te combineren zijn. Een geklede als je het écht klassiek wilt houden. Een jeans als het wat moderner mag.

07.jpg

2. Trendy

Heb je een goed beeld van de vorige stijl? Vervang het hemd door een wat nochalanter model. Ruil het vestje in voor een vlotte trui die qua kleur aansluit bij de print van het hemd. Et voila: de switch van classy naar trendy is een feit. Wil je al meer richting stoer opschuiven? Dan is een jeans een absolute must.

32.jpg

3. Stoer

Vergeet deftig, deze stijl is er voor de jongens die niet kunnen stilzitten. Deze look vertrekt van een jeans met daaronder sneakers. Stoer en praktisch! Combineer met een vlot T-shirt en een vest met rits die je laat openhangen. Bonuspunten als je zoon gaat voor een korte broek!

23.jpg

Zit hier iets tussen voor jouw zoon?

Op zoek naar nog meer inspiratie? Wij stelden verschillende outfits samen voor jouw zoon.

Neem snel een kijkje!