Communie-outfit voor meisjes: drie stijlen, drie keer anders

Het communie- of lentefeest is een topdag voor je dochter. Alle ogen zijn op haar gericht. Van het moment dat de kerkdeur openzwiert tot en met het familiefeest. De juiste kleding maakt haar dag helemaal perfect. Wat de stijl van je dochter ook is, wij geven je tips voor een outfit die altijd en overal in de smaak valt.

 

1. Classy

Ga voor veilig en kies voor een wat klassiekere outfit. Hou het kleurgebruik sober: wit, ecru of zilver. Beperk het aantal accessoires. Leg de juiste basis met een jurkje met korte mouwen. Combineer met een truitje met lange mouwen in een licht andere schakering. Een riem maakt het geheel af. Mist de outfit wat pit? Kies dan voor een opvallende riem. En laat die matchen met haar haarspeld.

10.jpg

2. Trendy

Is jouw dochter eerder fan van eigentijds? Neem dan de klassieke elementen uit de vorige stijl en geef er een draai aan. Kies voor een kleurrijk jurkje met tierlantijntjes. Of ga voor een lange witte broek met daarboven een topje in een knallende kleur.

14.jpg

3. Girly

Denk roze. Ga voor glitter. Kies een zwierig jurkje of vertrek van een glitterrokje. Maar combineer met mate. Wissel een opvallend stuk altijd af met een rustige kleur of klassieke pasvorm.

36.jpg

Laat je inspireren door onze lookbooks

Op zoek naar nog meer inspiratie? Wij stelden verschillende outfits voor jouw meid samen.

Neem snel een kijkje!