De sportieve broek combineren: zo doe je het!

De losse of sportieve broek, al dan niet met streep aan de zijkant, is helemaal in. Deze broek is dan ook perfect bij zomerse temperaturen en kent een hoog draaggemak. Van gekleed tot casual: zo combineer je een sportieve broek het best.

De losse of sportieve broek draag je het best met een korter bovenstuk. Denk maar aan een leuke top of T-shirt. Zorg er natuurlijk wel voor dat je navel bedekt blijft, we zitten nu eenmaal niet meer in de nineties. Niet zo’n fan van korte tops? Steek je langere top dan in je broek en laat het bloezen.

Een bovenstuk over je broek is een absolute no-go. Doe je dit wel, dan zie je er optisch niet alleen kleiner, maar ook zwaarder uit.

Niet voor iedereen

Ben je gezegend met een stel brede heupen, dan gaat de streep aan de zijkant dat aspect net extra in de verf zetten.

Wil je toch graag stralen in een sportieve broek? Kies dan voor een exemplaar zonder streep en met rechte, brede pijpen.

Prints, prints, baby

Sportieve broeken in één kleur zijn makkelijk te combineren. Hangt er een exemplaar in je kast met print, dan hoeft dat niet per se moeilijker te zijn. Kies simpelweg één kleur uit de print en combineer het met een bovenstuk in net die kleur. Zo zit je altijd goed.

Met het combineren van een geprinte broek kan je eigenlijk weinig misdoen. Je kan deze broek zelfs combineren met een bovenstuk dat bezet is met strass, kant of pailletten. Zorg er alleen voor dat je geen twee prints gaat mixen. Want dat vloekt nogal.

Dezelfde print als bovenstuk aandoen kan dan weer perfect, zoals Cynthia Reekmans hier bewijst. Zo creëer je als het ware een jumpsuit-look, maar zonder het geklungel als je naar het toilet moet!

cynthia.jpg

De finishing touch

Staat je outfit op punt? Alright, tijd om naar je schoeisel te kijken. Haal je uitgebreide schoenencollectie maar boven en beslis welke stijl jij vandaag wilt dragen. Want met een sportieve broek kan je echt alle kanten uit. Combineer ‘m met een sneaker voor een casual stijl. Of draag er eens een sexy paar pumps onder voor een chique look.

Sportieve broek combineren: wij weten raad

Op zoek naar de perfecte, sportieve broek voor jouw figuur? En een top die er perfect bij past? Spring eens binnen in een noba-winkel bij jou in de buurt, samen maken we er werk van!