Een witte broek combineren: zo doe je het!

Als er één klassieker is die we iedere zomer terugzien, dan is het wel de witte broek. Een witte broek combineren? Chique of casual, je kan er echt alle kanten mee uit. Of je je witte broek opnieuw uit de kast haalt of investeert in een nieuw exemplaar, met onze tips straal jij altijd!

Het juiste ondergoed

We hebben het allemaal wel eens gezien: een witte broek met daaronder gekleurd ondergoed. Of erger nog, een zwarte string. Vermijd deze horrortoestanden en draag een witte broek waarvan de stof niet te doorschijnend is en waarin je ondergoed niet afgetekend staat. De witte broek combineer je vervolgens het best met naadloos en huidkleurig ondergoed.

Van jeans tot linnen

Een echte jeanslover, ook al is het zomer? Dan vind je je gading bij de witte jeansvarianten. Ben je eerder fan van een moderne look, dan investeer je best in een katoenen exemplaar. Houd je eerder van een chique, zomerse look? Kies dan voor een witte broek in linnen stof.

Het enig nadeel van deze laatste stof: linnen kreukt enorm snel. En dat komt al snel erg slordig over. Vermijd blunders en zorg er steeds voor dat je broek netjes gestreken is.

Statement look

Een witte broek combineren om een echt statement maken? Kleed je dan volledig in het wit. En maak je look af met kleurrijke accessoires. Denk maar aan een lange ketting, een toffe riem of een opvallende handtas.

Zo’n volledig witte look is bovendien prachtig als je ook nog eens een mooi gebruinde huid hebt. Wedden dat je met deze statement look gezien wordt?

Look in evenwicht

Wist je dat wit -in tegenstelling tot zwart- niet afslankt? Daarom is het belangrijk steeds een goed evenwicht te vinden in je outfit. Combineer een wijde, witte broek met een strakkere top. Een wijdere top kan je dan weer perfect met een aansluitende broek matchen. Draag je onder je witte broek hoge hakken, dan zal je optisch net een beetje slanker lijken.

Een streepje voor

Wil je een op en top zomerse look? Combineer je witte broek dan met een marine-truitje en een paar toffe sandaaltjes of sneakers. Sportief, comfortabel en helemaal trendy!

Een witte broek combineren: wij weten raad

Je merkt het, een witte broek kan echt altijd. Als je onze tips in je achterhoofd houdt tenminste! Op zoek naar een zomerse look? Spring eens binnen in een noba-winkel bij jou in de buurt, onze verkoopsters combineren de witte broek voor je met plezier!