Homewear: gezellig cocoonen in stijl

Als de temperaturen dalen en de regen met bakken uit de lucht valt, is er niets leukers dan gezellig binnen te zitten. En dat heerlijk binnen relaxen vraagt om comfortabele kledij. Maak kennis met homewear: comfortabele kledij die niet moet inboeten aan stijl.

Homewear is supercomfortabele, warme kledij die zich perfect leent om thuis in stijl te relaxen. Het is een trend die momenteel erg hot is en die we bij verschillende merken zien opduiken. Het joginggebeuren sluipt als het ware binnen in de dagdagelijkse kledij.

Vaak gaat het om tweedelige stukken: een sweater of een vest met een sweatpants. Maar denk nu niet aan onflatterende, slonzige truien of broeken. Homewear is hip én stylish. Toffe sweaters afgewerkt met parels, strass of andere bling bling? Het kan allemaal! En door hun hippe look zijn deze bovendien helemaal Jani-proof. Oef!

Ook om mee buiten te komen

Hoewel homewear oorspronkelijk ontworpen werd om binnen te dragen, kan je er ook perfect mee buiten komen. Dan is het wel zaak om je boven- en onderstuk met andere kledingstukken te combineren. Je gezellige sweater past perfect bij een mooie jeansbroek. En van je sweatpants maak je een statement look door ‘m te combineren met een mooie pump en toffe trui.

noba_home1.jpg

Ook voor jullie, mannen!

Homewear, enkel voor vrouwen? Mis! Vergeet slobberige joggingbroeken: mannen relaxen na een lange werkdag in comfortabele én stijlvolle homewear.

Je homewear buiten dragen? Combineer je sweatpants dan eens met een coole sneaker en een tof vest!

noba_home2.jpg

Homewear op jouw maat

Kan je niet wachten om helemaal tot rust te komen in een toffe, comfortabele outfit? Onze verkoopsters helpen je graag verder, in een noba winkel bij jou in de buurt