Je buikje camoufleren: aan de slag met onze 5 tips

First things first: er is helemaal niets mis met een buikje! Als het om het showen van onze curves gaat, staan wij steevast op de eerste rij. (#nobodyshaming) Maar ben je toch wat onzeker over je buikje? Met deze tips moffel jij ‘m helemaal weg!

(W)ondergoed

Je buikje camoufleren, dat begint bij de basis: je ondergoed. Voor wie droomt van een prachtige taille is corrigerend ondergoed een echte must. Zo krijg je een gestroomlijnd figuur en lijkt je buik een stuk platter. Niet zo’n fan een nauw aansluitende body? Een slip met hoge taille doet alvast wonderen!

Hoge taille

Van broeken tot rokjes; wil jij je buikje camoufleren, kies dan voor een model met een hoge taille. Deze bedekken je buikje, zijn zeer stevig en kennen bovendien een hoog draagcomfort. En in tegenstelling tot een heupbroek, ben jij niet opgezadeld met een vervelende zwemband ter hoogte van je heupen.

Prints please

Om een buikje te camoufleren zijn drukke prints perfect. Van bloemenprint tot polkadots, laat je print de show stelen.

A-mai, wat een lijn

Om de aandacht niet op je buikje te vestigen draag je best geen spannende kledij. Kies eerder voor lossere stoffen en kledingstukken met een A-lijn snit. Zo’n model loopt wijd uit naar de onderkant, waardoor je buik optisch slanker lijkt.

Ook voor kleedjes is een A-lijn perfect. Je creëert optisch een rechte lijn waardoor je slanker lijkt. Het effect nog vergroten? Draag een lang, luchtig sjaaltje rond je nek om het effect van de rechte lijn extra in de verf te zetten.

De finishing touch

Laat je accessoires het opvallendste zijn aan je look en niemand zal nog naar je buikje omkijken. Van bijzondere schoenen en statement oorbellen tot een opvallende ketting: verleg de focus!

Buikje camoufleren: wij weten raad

Kan je nog wel wat extra tips gebruiken om je buikje te camoufleren? Kom eens langs in een noba-winkel bij jou in de buurt. Onze experts stellen met plezier de perfecte outfit voor je samen!