Je eerste date: 4 kledingtips die je doen scoren

Je eerste date kunnen scoren? Yes! Maar wat trek je aan?! We helpen je graag op weg met vier handige kledingtips.

Kledingtip 1: respecteer de dresscode

Wat je aantrekt, hangt volledig af van de invulling van die eerste date. Ga je bowlen? Dan trek je natuurlijk best geen stiletto’s aan. Ga je ergens romantisch dineren? Dan ruil je je casual kledij in voor iets chiquer. Denk op voorhand goed na over de activiteit en kies een outfit die daar perfect op aansluit.

Kledingtip 2: even testen

Een eerste date is iets heel speciaals en daar hoort natuurlijk een passende outfit bij. Ga op zoek naar een toffe outfit die bij jouw persoonlijkheid past en trek ‘m thuis een paar keer aan voor het zover is. Misschien zweet je je wel suf in dat nieuwe hemdje. Of zit die nieuwe jeans toch net iets te strak…

Kledingtip 3: ga voor zelfzekerheid

Misschien de meest logische tip, maar trek iets aan waar jij je goed in voelt. Tijdens je eerste date moet jij namelijk niet bezig zijn met je outfit. Draag je nooit jurken? Trek er dan nu ook geen aan. Geen fan van hakken? Kies dan nu ook voor platte schoenen. Het is belangrijk dat jij je zelfzeker voelt en dit ook uitstraalt. En hé, niets is aantrekkelijker dan een zelfverzekerde vrouw!

Kledingtip 4: less is more

Een uitspraak die zeker van toepassing is op jouw outfit voor die belangrijke eerste date. Door je weinig verhullend te kleden, gaat de aandacht wellicht niet naar je persoonlijkheid of wat je vertelt. Kies daarom voor kledij die je troeven een beetje in de kijker zet, maar genoeg aan de verbeelding overlaat. Een subtiele decollete kan bijvoorbeeld perfect. Want zo blijft er meer over om te ontdekken tijdens een volgende date.

Ook voor de finishing touch gaat het begrip less is more zeker op. Houd je make-up zo naturel mogelijk en spring niet te royaal om met parfum.

Je eerste date: wij staan voor je klaar

Op zoek naar de ultieme outfit voor je eerste date? Spring eens bij ons binnen, samen vinden we de outfit die jou doet stralen!