Jumpsuit kopen: hier moet je op letten

Op zoek naar een snelle, comfortabele outfit die ook nog eens helemaal lente-proof is? Hello jumpsuit! Ook deze lente kan de jumpsuit niet in je kast ontbreken. Maar waar moet je op letten als je er eentje wilt kopen? Wij helpen je graag op weg!

De juiste maat…

Een jumpsuit kopen? Check of je jumpsuit niet te strak zit op bepaalde plekken en of je er makkelijk in kan bewegen. Het is bovendien typisch aan een jumpsuit dat de bovenzijde wat losser zit.

… voor jouw lichaam

Een jumpsuit moet vooral afgestemd zijn op jouw lichaamstype. Heb je brede heupen of een buikje? Zorg er dan voor dat je top goed bloest. Zo zit je buikje goed verstopt. Camoufleren kan soms zo eenvoudig zijn!

Heb je eerder een recht lichaam en wil je vrouwelijke vormen creëren? Kies dan voor een goed getailleerd model.

Ben je gezegend met een slank lichaam? Dan heb je geluk. Jij kan namelijk ieder jumpsuitmodel aan, zelfs de nauw aansluitende exemplaren. Een jumpsuit kopen is voor jou dus een piece of cake!

Pretty in prints

Fan van prints? Kies dan voor een jumpsuit met een kleine print. Die camoufleren namelijk. Kies je eerder voor een grote print, dan zet je sommige zones extra in de kijker. Als je al over een grote boezem beschikt, is het bijgevolg niet slim om voor een grote print te kiezen.

Meer weten over de perfecte print voor jouw figuur? In deze blog vertellen we je er alles over.

Houd het warm

Een jumpsuit schreeuwt lente. Maar is het ’s morgens nog koud? Of wil je er wat netter uitzien? Een getailleerde blazer zorgt voor een vrouwelijke look. Of draag een leuk leren of jeansvest voor een stoere touch. Een jumpsuit kan nu eenmaal perfect gecombineerd worden met een warm jasje.

Jumpsuit kopen: kom eens langs

Op zoek naar de jumpsuit die het best bij je past? Spring eens binnen in je favoriete noba-winkel, samen gaan we er naar op zoek!