Merk in de kijker: Angels

Stijlvolle jeansbroeken die een perfecte pasvorm hebben én duurzaam geproduceerd zijn? Zeg hallo tegen Angels! Verkoopster Alexandra van noba Tielt-Winge vertelt je alles over het hippe jeansmerk.

Een jeans met een perfecte pasvorm en een mooie uitstraling? Onmisbaar in elke vrouw haar kleerkast, maar lastig te vinden. Net daarom mocht Angels niet ontbreken in ons assortiment. Angels broeken staan al jaren bekend om hun uitstekende kwaliteit, perfecte snit en goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. 

Angels jeansbroeken

Het waren Heike en Reinhold Fleckenstein die het merk in de jaren ‘80 in Duitsland oprichtten. Ze besloten hun gloednieuwe jeansmerk voor vrouwen 'Angels' te dopen: een dromerige naam met een duidelijke visie. Want elke damesjeans die perfect past, voelt aan als een geschenk uit de hemel. Sinds de oprichting streeft Angels ernaar om de allerbeste damesbroek op de markt te brengen. Onder andere door voortdurend op vernieuwing van hun materiaal in te zetten. 

Vaste modellen

Angels werkt met continue modellen die zich allemaal herkennen aan een hoge taille. Skinny: het strakke model. Cici: het rechte model. En Dolly: de wijde broek. Sinds kort hoort daar nog een nieuw model bij: de One Size Fits All, een broek die past van maatje 36 tot 42. Hoe? Dankzij een speciale weeftechniek en een unieke stretchkwaliteit. 

11_straight_fringe_39l.jpg15_dolly_39l.jpg

Eerlijke en duurzame productie

Waarom wij ook nog fan zijn van Angels? Omdat de broeken bekendstaan om hun onmiskenbare kwaliteit. En omdat de productie eerlijk en duurzaam gebeurt. Het hele proces vindt plaats in Europa: van design, tot herkomst van de stoffen, de productie en de controle. Angels Jeans dragen dan ook met trots het label made in Europe en voldoen dus aan alle strikte normen en regels. 

Angels broeken in jouw kleerkast

Wil je graag een jeansbroek van Angels passen? Spring dan binnen in een van onze noba winkels, waar onze Angels broeken voor jou klaarliggen. Ik help je graag met het vinden van de juiste Angels jeans in noba Tielt-Winge.

verkoopster_dames_alexandra.jpg