Merk in de kijker: Betty Barclay

In onze noba winkels verkopen we meer dan 60 merken onder één dak. Opdat je geen enkel merk mist stellen we iedere maand eentje aan je voor. Vandaag laat Gerty, verkoopster bij noba Bilzen, je kennismaken met Betty Barclay.

Vrouwen er goed doen uitzien, dat is het motto van Betty Barclay. Een Duits kledingmerk dat al sinds 1938 stijlvolle mode op de markt brengt. En dat wereldwijd.

Voor wie?

Het merk richt zich op vrouwen die zich graag stijlvol en modebewust kleden. Maar die ook graag comfortabele kledij dragen. Best of both worlds dus!

Hoog draagcomfort

Of je nu de hele dag op kantoor zit of een middagje gaat shoppen met vriendinnen. In een Betty Barclay outfit kan het allemaal. Want dit merk zet sterk in op kledij die comfortabel zit.

Dat comfortabele kledij niet saai hoeft te zijn bewijzen ze dan weer door kledingstukken te voorzien van een hippe, moderne uitstraling. Kortom: een mix van comfort en vrouwelijkheid.

betty.jpg

Kwalitatieve stukken

Iedere collectie bestaat uit een aantal goede basics, en heel wat leuke eyecatchers. Geïnspireerd door toffe trends en voorzien van leuke prints.

Bovendien investeert Betty Barclay in hoogwaardige, kwalitatieve stoffen. En beschikken alle kledingstukken over een perfecte afwerking. Dat zorgt er dan weer voor dat je nog jarenlang geniet van je Betty Barclay outfit. 

Stralen in Betty Barclay

De lente- en zomercollectie van Betty Barclay belooft alvast vol stijlvolle stukken te zitten. Zachte zomerse kleuren, met enkele pittige accenten. Benieuwd? Ontdek dit merk in onze webshop of in onze noba winkels. Kies je voor Bilzen, dan help ik je graag verder!

gerty.jpg