Merk in de kijker: Fynch Hatton

Vandaag stellen we een nieuw mannenmerk aan je voor: Fynch Hatton. Nog maar net te vinden in al onze noba winkels en al meteen een uniek merk om mee uit te pakken. Shopmanager Marleen van noba Bilzen vertelt je er alles over.

Stijlvolle pulls, polo’s, hemden en shorts. Of je nu gaat voor een casual look of het wel wat formeler mag zijn; de tijdloze Fynch Hatton stukken zorgen keer op keer voor een perfecte look.

Hun motto liegt er dan ook niet om: “we ontwerpen collecties die speciaal zijn en waarmee je altijd perfect gekleed voor de dag komt”.

Van Afrika…

Het merk liet zich inspireren door de Britse Denys Finch Hatton: een succesvolle safari gids, boer én piloot die in Afrika woonde. Een waaghals dus die zijn avontuurlijke look steeds feilloos combineerde met Engelse luxe.

Niet verwonderlijk dat er in de collecties steeds een knipoog zit naar safari, de savanne en het leven in Afrika.

fynch_hatton.jpg

… tot in je noba winkel

Niet zo’n fan van de safari-look? Geen zorgen, want ook een vleugje kleur ontbreekt niet in de Fynch Hatton collectie. Zo vind je in onze winkels ook sweaters, hemden, pulls en shorts terug in een waaier aan leuke kleurtjes. Net zoals de rest van de collectie worden ook deze stuks gekenmerkt door een zekere stevigheid en een hoog draaggemak.

Hoge kwaliteit

Verder scoort het merk met kwaliteit: Fynch Hatton gebruikt namelijk enkel natuurlijke vezels in hun kledij, waaronder Supima katoen. Een soort katoen van heel hoge kwaliteit.

Ook bij het vervaardigen van de kledingstukken komt heel wat precisiewerk kijken. Zo worden de truien met de hand gebreid, en worden de onderdelen met de hand aan mekaar genaaid. Bij de hemden maken ze dan weer gebruik van een speciale naaitechniek die het draagcomfort voor jou een stuk verhoogd. Puur vakmanschap dus!

Fynch Hatton: ook voor jouw papa

Nog op zoek naar een perfect vaderdagcadeau? Tussen de unieke Fynch Hatton collectie vind je vast en zeker het perfecte stuk voor jouw papa. De complete collectie vind je trouwens zowel in onze webshop als in alle noba winkels terug. Wedden dat je papa daar blij van wordt?

marleen.jpg