Merk in de kijker: G-Star RAW

Wie denim zegt, zegt G-Star RAW. Verkoopster Tamara van noba Bilzen vertelt je alles wat je moet weten over het hippe denimmerk dat al sinds 1989 meedraait in de modewereld.

Sinds de oprichting in 1989 gaat het Nederlandse merk G-Star RAW resoluut voor innovatie in denim design. Zo maken ze broeken die ontworpen zijn om jou er goed te doen uitzien. Want G-Star is er voor iedereen: van de hippe tiener die mee wilt zijn met de laatste trends tot de zestiger die simpelweg een goede broek wilt om jaren plezier van te hebben.

Hoogstaand vakmanschap en hoogwaardige materialen zijn dan ook slechts enkele van de vele troeven die het merk op zak heeft. Maar ook een jarenlange research naar de ideale jeans resulteert in draagbare en perfect zittende broeken.

De G-Star look

De G-star RAW jeans komt aan zijn typische look door diverse wassingen en behandelingen waarmee de unieke eigenschappen en kwaliteiten van de stof worden benadrukt: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt. Maar ook het aanbrengen van slijtageplekken in verschillende gradaties zorgen voor opvallende kledingstukken met textuur en een geschiedenis.

Al die behandeling zorgen vervolgens voor een uitgebreid gamma broeken in verschillende stijlen, pasvormen en met diverse wassingen. De G-Star broek die helemaal bij je past? Kom eens langs in één van onze noba winkels, wij gaan mee op zoektocht.

g-star_raw.jpg

5650 jeans voor heren

Voor het najaar zit er nog een G-Star nieuwigheid aan te komen: de 5650 jeans voor heren. Deze jeans is geïnspireerd op de poses van de Amerikaanse jazztrompettist Miles Davis. Omdat hij al spelend achteroverleunde en ondertussen zijn benen naar voren boog, droeg hij broeken die plat waren aan de voorkant en uitermate gekreukt aan de achterkant. Dit asymmetrische model werd bij de 5650 jeans perfect nagebootst. Loop jij binnenkort over straat met het coole 5650-model?

G-Star in je kleerkast

Op zoek naar de perfecte G-Star jeans voor heren? De volledige G-Star collectie is verkrijgbaar in alle noba winkels en in onze webshop. Bilzen, Bree, Hasselt, Tielt-Winge of Zandhoven: wij helpen je graag bij het zoeken naar je nieuwe lievelingsjeans.

heren_tamara.jpg