Merk in de kijker: Guess

Het merk Guess doet bij velen vast en zeker een belletje rinkelen. Het merk staat bekend voor zijn unieke kledingstukken met een glamorous touch. Verkoopster Tamara van noba Bilzen vertelt je er alles over.

Guess throwback

Guess werd in 1970 opgericht door de Franse broers Marciano. Het label focuste zich destijds op jeansbroeken: tijdloze, sterke en sexy exemplaren. Die werden niet veel later zo populair dat Guess jeans wereldwijd dé jeans was om in gezien te worden.

Het bedrijf bleef door de jaren heen investeren in innovatie en groei, en kwam steeds met topproducten op de markt. Vandaag staat Guess dan ook bekend als een internationaal topmerk.

De Guess look

Het merk onderscheidt zich door stukken aan te bieden die zowel chique als trendy zijn. Ze zijn helemaal mee met de laatste trends maar blijven toch heel erg commercieel.

Kenmerkend voor het label zijn opvallende prints, het herkenbare Guess logo, quotes, tekeningen en dierenprints. Termen als exclusief en glamoureus passen perfect bij dit hippe merk. Daarnaast vindt Guess kwaliteit erg belangrijk en houdt het merk rekening met het milieu.

Zowel voor hem als voor haar

Trendy broeken, rokken, polo’s blouses, truien, T-shirts, jurken, jassen, … Je vindt het allemaal bij Guess.

voor_haar_0.jpg

voor_hem.jpg

Guess in jouw kleerkast

Op zoek naar een unieke Guess look om mee uit te pakken? De damescollectie van Guess vind je uitsluitend terug in onze winkel te Tielt-Winge. De herencollectie kan je dan weer scoren bij zowel noba Bilzen, Tielt-Winge als Zandhoven. Ontdek alvast het volledige aanbod in onze online shop

tamara.jpg