Merk in de kijker: Tommy Hilfiger

Wie aan Tommy Hilfiger denkt, ziet onmiddellijk het typische rood-wit-blauwe logo voor zich. Verkoopster Carine van noba Bilzen vertelt je alles over dit hippe, Amerikaanse merk voor dames, heren en kids.

Over het merk

Tommy Hilfiger werd in 1985 opgericht door de Amerikaanse Mr. Hilfiger himself. Hij liet zich destijds inspireren door kleding die op universiteiten werd gedragen, maar ook door de looks van stoere sportmannen en zeilers. En dat is zoveel jaren later nog steeds kenmerkend voor de Tommy Hilfiger kledij.

In tegenstelling tot andere grote designers ontwerpt Hilfiger geen chique kledinglijnen, maar kiest hij er al jaren voor om een jong publiek te bereiken met toffe stuks. De Tommy Hilfiger stukken worden dan ook gekenmerkt door een casual & sportieve touch, telkens met een Amerikaans kantje.

voor-kids.jpg

Herkenbare kleuren

Tommy Hilfiger is één van die topmerken die echt iedereen kent. Dat komt voornamelijk door het herkenbare logo. Want de typische rood-wit-blauw-combinaties zie je in alle kledingstukken terugkomen. Verder gebruikt het merk enkel hoogwaardige materialen en streeft het naar een perfecte afwerking. Daardoor heb je nog jarenlang plezier van je aankopen!

voor-heren.jpg

Van sweater en chino…

Hou je van sportief, casual, chic of college style? Met Tommy Hilfiger sla je de bal nooit mis. Het merk staat bekend voor tijdloze klassiekers zoals de typische kaki broeken en button hemden voor mannen. Maar ook de typische sweaters, mooie chino’s of makkelijk zittende T-shirts blijven modieus, voor zowel mannen als vrouwen.

voor-dames.jpg

…tot ondergoed

Niet alleen voor een dagelijkse look zit je goed bij Tommy Hilfiger. Ook ondergoed van dit hippe merk is helemaal hot. De stukken worden net zoals de kledij gekenmerkt door een casual look met een hoog draagcomfort. Ook hier zie je de typische rood-wit-blauw-kleuren terugkomen.

ondergoed.jpg

Tommy Hilfiger en jij

Op zoek naar een leuke Tommy Hilfiger look die perfect bij je past? De volledige collectie scoor je bij noba Bilzen, noba Zandhoven en in onze webshop natuurlijk. Kies je voor noba Bilzen, dan help ik je graag verder!

carine.jpg