Merk in de kijker: Vila Joy

noba: dat zijn meer dan 60 merken onder één dak. Net daarom stellen we er om de beurt graag eentje aan je voor. Deze keer in de kijker: Vila Joy – een kleurrijk damesmerk dat joy in jouw kleerkast brengt dankzij de verschillende leuke prints. Assistent shopmanager Patti van noba Hasselt vertelt je alles over het vrolijke merk.  

Belgisch merk

Vila Joy is een op en top Belgisch merk dat in 2006 haar eerste collectie op de wereld losliet. De ontwerpstudio van het merk bevindt zich in Limburg. Wie dus voor Vila Joy kiest, koopt lokaal en draagt zijn steentje bij aan het Winkelhier concept. En dat kunnen we bij noba alleen maar aanmoedigen!

Vrolijke prints

In die Limburgse studio ontwerpen ze dagelijks de allerleukste prints, elke keer met een retro en kleurrijke toets erbij. Die prints vormen meteen ook het vertrekpunt van de verschillende thema’s doorheen de collectie. Maar daarnaast heeft Vila Joy ook uni items in de collectie zitten, om af te wisselen of heerlijk te kunnen combineren.  

202002_merk_in_de_kijker_villa_joy_0.png

Elegante damesmode  

Vila Joy staat bekend om haar prachtige kleuren, vrouwelijke pasvormen en stijlvolle, elegante collecties. Net daarom is het merk geschikt voor zowel jonge als iets minder jonge dames.

De fleurige outfits lenen zich voor elke dag en voor elke gelegenheid. Elke collectie bestaat steevast uit casual mode voor in je vrije tijd, geklede mode om mee te werken of chiquere mode voor een feestje. En dat tegen een betaalbare prijs. Je zou voor minder vrolijk worden, toch? ;-)

202002_merk_in_de_kijker_villa_joy2_0.png

Vila Joy in jouw kleerkast?

Wil je ook joy brengen in jouw garderobe? Je vindt de Vila Joy collectie terug in al onze noba winkels. Spring zeker eens binnen in het filiaal in jouw buurt, waar onze verkoopsters je graag onze collectie tonen. Of shop het fleurige, Belgische merk via onze webshop.

assistent_shopmanager_patti_hasselt.png