Moederdag: 5 cadeautips voor mama

Nog eventjes en het is weer zover: dé tijd van het jaar om je mama in de bloemetjes te zetten. Maar help… Wat ga je voor haar kopen?! Geen zorgen, wij doen enkele toffe cadeautips voor je uit de doeken.

Voor de foodie

Gaat jouw mama al eens graag lekker uiteten? Of tovert ze bij de minste gelegenheid een viergangenmenu op tafel waar Jeroen Meus een puntje aan kan zuigen? Dan mag je er zeker van zijn: jouw mama is een echte foodie.

Verwen de keukenprinses in haar met een bon voor een romantisch dinertje (scoren bij zowel je mama als je papa: check), een toffe kookworkshop of een exclusief diner in een sterrenrestaurant. Of steek zelf de handen uit de mouwen en verwen haar met een zelfgemaakte maaltijd. Quality time én lekker eten in één.

Voor de sentimentele mama

Eén ding is zeker: alle mama’s zijn gek op een persoonlijk cadeau. Denk nu niet meteen aan zelfgebreide, duffe sjaals. Het kan ook makkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk, gepersonaliseerd fotoboek? Of misschien wel een prachtig canvas om bij haar aan de muur te hangen? Voeg een vleugje ‘vertederend kleinkind’ toe en haal de zakdoekjes al maar boven!

Voor de sportieveling

Kan jouw mama niet zonder haar wekelijkse looprondje? Of zweert ze bij haar dagelijkse yoga-oefeningen? Jouw sportieve mama verdient een al even sportief cadeau! Wat dacht je van een hippe yogamat, een abonnement bij je plaatselijke fitness of misschien wel een nieuw paar sportschoenen? Haar hart maakt ongetwijfeld een sprongetje.

Voor de fashionista

Is jouw mama een echte fashionista? Zo eentje die iedere outfit tot in het detail zorgvuldig samenstelt? Dan tovert een kledingbon ongetwijfeld een glimlach op haar gezicht! Koop je er eentje bij ons, dan kan je mama ook nog eens kiezen uit maar liefst 60 verschillende merken. Daar vindt ze vast en zeker haar ding tussen! Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alvast ons uitgebreid assortiment in onze webshop.

Voor de stresskip

Op tijd aan de schoolpoort geraken, gezonde maaltijden op tafel toveren, tijdig de was en de plas doen, … Een mama heeft met heel wat stress af te rekenen. Gun haar daarom een portie rust met een heerlijk verwenmoment in de sauna of een verkwikkende massage. Want denk eraan: a stressless mom, is a happy mom!

Cadeautips voor Moederdag: wij weten raad

Dankzij onze tips vind jij het geschikte moederdagcadeau in no time! Veel shopplezier gewenst en maak er een onvergetelijke Moederdag van!