Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

nobafashion

7x outfitinspiratie voor het tussenseizoen

Soms komt de lentezon al piepen, maar af en toe worden we nog verrast met een stevige hagelbui. Het is daarom niet altijd even makkelijk beslissen als je ‘s morgens voor je kleerkast staat: welke outfit moet ik nu aan? Of hoe combineer ik toch al dat nieuwe jurkje of t-shirt? Helena en Nele van Five More Minutes gingen shoppen bij noba en stelden 7 outfits samen die perfect zijn voor het tussenseizoen.

nobafashion

Outfit inspiratie van Five More Minutes

Helena en Nele van Five More minutes trokken weer naar hun favoriete noba winkel en scoorden er heel wat leuke items. De rode draad? Gouden details en ruiten! Lees het allemaal in hun blog en laat je inspireren!

nobafashion

Outfit inspiratie: klaar voor het najaar

Helena en Nele van Five More Minutes trokken onlangs op shopping spree bij noba. Het doel? Hun garderobe uitbreiden met nieuwe herfstoutfits. Het resultaat? 100%  geslaagd! Ontdek de outfits die ze gescoord hebben en laat je inspireren door hun najaarslooks. 

nobafashion

Outfit of the day: stralen in de trendkleuren van dit seizoen

De trendkleuren van dit moment? Dat zijn herfstkleuren zoals oranje en bruin! Julie van Cocktails en Heels trok naar noba en koos er voor laagjes in warm oranje.

nobafashion

It's a wild wild world

Ook dit najaar is de luipaardprint helemaal hip en trendy! Julie van Cocktails en Heels trok naar noba en tikte er een donkergroene leopard dress op de kop.

nobafashion

It's a jungle out there

De lente is begonnen en wij kunnen niet wachten om ons in zomerse prints te hullen. Influencer Julie van Cocktails and Heels trok naar Tenerife en showt je haar fleurige outfit, geshopt bij noba. 

nobafashion

Outfit of the day: alternative Valentine dressing

De meest romantische tijd van het jaar is weer daar: Valentijn! Speciaal voor deze hoogdag van de romantiek trok influencer Julie naar noba voor een toffe outfit. Lees hier haar verslag!

nobafashion

Herfstmode - door Five More Minutes

De herfst is in het land en dat hebben ook de dames van Five More Minutes gemerkt! Zij trokken naar noba Hasselt voor een op en top herfstlook.

nobafashion

Summer in autumn - door Cocktails & Heels

De zomer doortrekken in je kleerkast, ook al is het herfst? Julie van Cocktails & Heels trok naar noba en koos voor laagjes!

Volg ons
op Instagram.