Brede heupen? Hier moet je op letten!

In tegenstelling tot wat Instagram en de modebladen ons doen geloven, heeft de gemiddelde vrouw geen maatje 34. Meer zelfs, de meesten onder ons zijn gezegend met een stel brede heupen. Stop met ze te verbergen! Wij geven je tips om je vrouwelijke vormen helemaal tot hun recht te laten komen!

Gezegend met brede heupen? Dan is het een zaak om een mooie verhouding te creëren. Steek je heupen niet weg in te grote, onflatterende kledingstukken, maar leg de aandacht op je taille, je benen of je decolleté. Hoe? Met onze tips straal je als nooit te voren.

Hoge taille, je beste vriend

Van een high-waisted jeans of rok tot een elegant riempje. Door de nadruk op je taille te leggen creëer je een mooi zandloperfiguur en sluiten je brede heupen mooi aan bij de rest van je lichaam.

Kies je voor een flatterende jeans, let er dan op dat er geen opvallende stiksels zichtbaar zijn rond zakken. Deze trekken de aandacht en laten je heupen voller lijken dan ze zijn.

Beken kleur

Hoewel de meeste vrouwen angstvallig naar zwart grijpen om hun brede heupen te verdoezelen, kan een vleugje kleur wonderen doen. Een kleurrijke top of accessoire verlegt de focus met gemak.

Ga voor hoge hakken

Hoge hakken staan ervoor bekend je benen langer en slanker te laten lijken. Van een stel sexy pumps tot comfortabele enkellaarsjes met stevige hak: laat je benen stralen en verminder de focus op je brede heupen!

hoge-hakken.jpg

Zwierige jurkjes

Fan van jurkjes die je brede heupen niet accentuëren? Kies dan voor uitlopende, soepel vallende jurken. Een jurk met A-lijn of eentje die je taille accentueert, doet wonderen!

zwierige-jurkjes.jpg

Kies de juiste maat

Niets zo onflatterend als een kledingstuk dat veel te strak zit. Het resultaat? Je lijkt er alleen maar voller door. Stop met je blind te staren op het cijfer op het etiket en kies gerust een maatje groter. Hoe comfortabeler je je voelt, hoe meer je straalt!

Brede heupen: advies op maat

Zit je nog met vragen? Kom gerust eens langs in één van onze winkels, onze verkoopsters helpen je graag verder!