Een beetje decolleté? Dik oké!

Wie decolleté zegt denkt vaak aan diep uitgesneden jurken en bloesjes. Toch kan een decolleté ook perfect subtiel zijn. Je boezem accentueren zonder dat je met alle aandacht gaat lopen? Wij weten hoe het moet!

Ga voor een hemd of blouse

Zoals je in ons vorige blogbericht kon lezen, is een hemd of blouse onmisbaar in je garderobe. Bovendien zijn deze kledingstukken perfect om een subtiel decolleté te creëren. Je beslist namelijk zelf hoeveel knoopjes je openlaat en hoeveel decolleté je laat zien.

Heb jij eerder een grote boezem? Kies dan voor een oversized hemd of blouse die niet te strak zit rond je borst.

Veelzijdige v-hals

Nog zo’n klassieker die niet in je kleerkast mag ontbreken en perfect inzetbaar is voor een subtiel decolleté. Bij truitjes met v-hals varieert de uitsnede namelijk enorm: van heel diep tot bijna geen decolleté. How low can you go? Jij beslist!

Kleedjes

Wil je de aandacht liever zo min mogelijk richten op je decolleté? Kies dan voor een loszittend kleedje. Als de stof minder strak rond je boezem zit, valt deze minder op!

Een tweede tip is om de focus op je taille of heupen te leggen. Dit kan bijvoorbeeld met een riempje. Hoe meer het accent op een ander lichaamsdeel ligt, hoe minder aandacht op je decolleté is gericht!

Bij jurkjes is een goede balans belangrijk. Een mini-dress kan perfect, indien je decolleté bedekt is. Wil je toch pronken met een diepe decolleté, dan laat je je benen best bedekt.

De juiste bh

Een mooi decolleté, hoe subtiel ook, valt of staat met de juiste bh. Waar moet je op letten? Kies bij voorkeur een push-up model dat perfect aansluit. Resultaat? Een oogstrelend decolleté! Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van jouw ideale bh? Onze experts staan voor je klaar.

Shop de look

Je merkt het, een decolleté hoeft niet altijd sexy te zijn. Maar kan ook perfect subtiel en elegant zijn. Een subtiel decolleté verwerken in jouw look? Spring eens binnen in één van onze winkels, wij helpen je graag op weg!