Een warme wandel-outfit voor je eerste Halloweentocht

De herfst is naast het gezelligste seizoen van het jaar, ook dé tijd bij uitstek voor griezelige Halloweentochten. Maar voor de koukleumen onder ons: het kan behoorlijk fris zijn op zo’n avond. Wij geven je enkele tips om een warme, stijlvolle wandel-outfit samen te stellen. Zodat jij straks bibbert van de angst, in plaats van de kou!

Kies voor warme stoffen

In de herfst kan het flink afkoelen, zeker ‘s avonds. Een warme wandel-outfit aantrekken, is dan ook de boodschap! Om ook de wind een stapje voor te zijn, is een winddichte jas met een warme kap eraan geen overbodige luxe. Afwerken met trendy dikke sjaal en je bent er helemaal klaar voor.

Helemaal zeker zijn? Kies dan voor een afwerking met zachte pels. En dan hebben we het uiteraard over de namaakvariant. Want bij noba zijn wij helemaal fan van fake fur – die van ons ziet er super uit!

wandeloutfit_dikke_jas.jpg

Ga voor een wandel-outfit in laagjes

Als je een gezellige Halloweentocht voor de boeg hebt, moet je wandel-outfit ook comfortabel zijn. Je kleden in laagjes is dan de perfecte oplossing. Laagjeskledij beschermt namelijk beter tegen de koude dan één dikke jas of trui.

Een warme jas met daaronder een gebreide trui of vest en een T-shirt met lange mouwen? Perfect te combineren en helemaal in stijl! En mocht je het toch te warm krijgen, kan je gemakkelijk een laagje uittrekken.

wandeloutfit_laagjes.jpg

Ga voor sneldrogende of regenafstotende stoffen

Een fikse regenbui tijdens je wandeltocht? Dan zit je behalve met natte kleren ook nog eens opgescheept met een koud gevoel. Stoffen die snel opdrogen of regen afstoten, zijn dus van groot belang. Een jeansbroek die traag droogt en lang klam aanvoelt, laat je best thuis.

Kies eerder voor sweatstoffen. Zoals die van een stijlvolle joggingbroek, bijvoorbeeld. Deze drogen in een mum van tijd, zijn dit seizoen erg in trek én zitten ook nog eens supercomfy. Of ga voor PU-stoffen, zoals een lekker dikke PU-legging. Heerlijk warm én ze houden wind en water tegen.

Een wandel-outfit die je warm houdt: wij weten raad

Je eerste Halloweentocht op het programma staan? Spring gerust eens bij ons binnen, onze verkoopsters helpen je op weg naar een stijlvolle, comfortabele én warme wandel-outfit.