Je taille accentueren? 5 tips om mee aan de slag te gaan!

Een prachtig zandloperfiguur, we dromen er allemaal van. Maar het hoeft niet bij een droom te blijven. Wij tonen je aan de hand van 5 slimme kledingtips hoe je je taille accentueert.

Tip 1: leg het accent met een riem

We beginnen met the oldest trick in the book. Door je middel een beetje in te snoeren met een riem, accentueer je je taille en vergroot je bijgevolg het zandlopereffect.

Tip 2: draag getailleerde kledingstukken

Dé tip voor een smalle taille? Kies simpelweg voor kledingstukken die getailleerd zijn: jurken, tops, hemden of jasjes. Ook rokken en broeken met een hoge taille zetten een zandloperfiguur extra in de kijker. Zo accentueer je je taille en hoef je geen andere trucjes uit de kast te halen.

Ben je op zoek naar de perfecte print voor jouw figuur? Daar vertellen we je graag meer over in een andere blog.

Tip 3: kies voor prints

Zorg voor prints op tactische plekken. Een print aan de bovenzijde van je top in combinatie met een print onderaan je rok bijvoorbeeld. Op deze manier creëer je rust ter hoogte van je taille en lijk je daar bijgevolg optisch smaller.

Tip 4: draag een v-hals

Wil je een smalle taille, dan is de v-hals jouw vriend. Draag je een top met een v-hals, dan is de punt van de v-lijn gericht naar het centrum van je lichaam. Je smalle taille dus!

Tip 5: ga voor een A-lijn

Je taille accentueren? Kies voor een A-lijnrok. Die is smal vanboven en loopt vanonder wijd uit. Doordat deze rok zo breed uitloopt vanonder worden je vrouwelijke vormen extra geaccentueerd. 

Je taille accentueren: wij weten raad!

Zweten in de fitness voor een slanke taille? Nergens voor nodig dus! Houd onze tips in je achterhoofd en ga voor dat prachtig zandloperfiguur. Kan je wel wat hulp gebruiken? Onze verkoopsters staan altijd voor je klaar.