Onze acties:

Fashion Night lente 2019

Op 21 maart toveren we onze vijf noba winkels om tot een levensechte catwalk. Modellen van alle leeftijden geven je een exclusieve eerste glimp op de allernieuwste lentetrends. Geef je ogen de kost terwijl je geniet van een lekker hapje en drankje.

Bovendien krijg je de hele avond lang 15% korting op alle items. Bij je aankoop ontvang je trouwens ook een leuke goodiebag vol toffe producten.

Iedereen is welkom vanaf 18u tot 22u, inschrijven is niet nodig! Tot dan? Wij zorgen alvast voor de gezellige ontvangst.

fashion-2019.jpg

 

Fashion Night lente 2018

Wat is er nog leuker dan een dagje shoppen? Een avond vol fashion, food & fun! Op 22 maart zetten onze noba winkels de deuren voor je open om kennis te maken met de nieuwste lentetrends. Kortom: veel fashion, fun en … liters cava!

Daarbovenop geniet jij die avond van maar liefst 15% korting op alles! Koop je iets? Dan krijg je van ons ook nog eens een toffe goodiebag cadeau, gevuld met leuke producten.

Afspraak op 22 maart vanaf 18 uur in een noba winkel bij jou in de buurt. Je leest het goed, in tegenstelling tot vorige edities gaan we een uurtje vroeger van start. Heel graag tot dan! Wij halen alvast de cava boven...

schermafbeelding_2018-03-05_om_08.50.37.png

 

Fashion Night herfst 2017

Tijd voor de noba Fashion Night! Als eerste kennismaken met de allernieuwste herfst trends? Trommel je vrienden, partner of familie op en laat je verrassen door de tofste stukken uit onze nieuwe dames- en herencollecties. Kortom: een avond shoppen met veel fashion, fun en... cava & hapjes!

Maar er is meer, want tijdens de noba Fashion Night geniet jij van maar liefst 15% korting... op alles! Bovendien krijg je bij aankoop ook nog eens een leuke goodiebag, gevuld met toffe producten.

Afspraak op donderdag 21 september in een noba winkel bij jou in de buurt. Wij halen alvast de cava boven!

noba_fashionnight_najaar.jpg

 

Fashion Night lente 2017

Een avond shoppen en fun met een glaasje cava! Wij stellen je voor: de noba Fashion Night. Wat mag je verwachten? Veel schoon volk. Modellen die je de topstukken van onze dames- en herencollecties showen. Een gezellige drukte. Liters cava en lekkere hapjes.

En 15 % korting... op alles! And there’s more: als je iets koopt, krijg je er van ons een goodiebag bovenop.

Spring dus zeker binnen in een winkel bij jou in de buurt. Wij schenken alvast wat lekkers in!

20170227_noba_webactie_fashion-night.jpg