Zo draag je die off-shoulder blouse

Niet te missen in het straatbeeld deze zomer: de off-shoulder blouse. Super hip, lekker fris én sexy. Maar hoe draag je de off-shoulder blouse best? Onze experts schotelen je graag enkele tips voor.

Draag de juiste bh

Bij een off-shoulder blouse draait het rond je ontblootte (al dan niet zongebruinde) schouders. Het zou zonde zijn dat zicht te verpesten met een lelijk bh-bandje. Kies daarom steeds voor een strapless bh als je een off-shoulder blouse draagt.

Een huidkleurig exemplaar zorgt er bovendien voor dat je hem onder eender welke top kan dragen. Kies hierbij voor een bh die je zeker goed past. Er is namelijk niets zo vervelend als constant je bh naar boven te moeten trekken.

Do the switch

Ben je naast de off-shoulder blouse ook fan van de one-shoulder blouse waarbij slechts één schouder ontbloot is? Do the switch! Want een off-the shoulder blouse kan immers ook perfect asymmetrisch gedragen worden. Eén of twee schouders ontbloot vandaag? Jij beslist!

Het voordeel van die asymmetrie? Je bewegingsvrijheid wordt weer een klein stukje groter. Perfect om cocktails te hijsen op een zomers terrasje dus!

Ga voor comfort

Liever een off-the shoulder blouse met extra comfort? Draag dan een tanktop eronder in een toffe kleur. Zo leg je een extra focus op je ontblootte schouders en hoef jij vervolgens niet te vrezen voor enige inkijk.

Zo combineer je ‘m

Hoe je de off-shoulder blouse het best combineert, dat hangt volledig af van jouw stijl. Combineer de blouse met strakke onderkleding en je krijgt een mooie, elegante look. Kies jij liever voor een wijde broek of los vallende rok eronder? Dan straal je een leuke bohemian sfeer uit. Iets misdoen qua combineren kan dus haast niet!

En stralen maar!

Op zoek naar de perfecte outfit mét een off-shoulder blouse? Onze verkoopsters in een noba-winkel bij jou in de buurt helpen je graag verder!