Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lezen

Tips: Makkelijk wasbare kleding en vlekken verwijderen

Wanneer je jonge kinderen hebt, krijg je wel vaker te maken met vuile kleding. Gras, aarde, chocolade, bloed, verf, tomatensaus … Ze kunnen allemaal voor hardnekkige vlekken zorgen. Benieuwd hoe je deze vlekken verwijdert en welke kleding het makkelijkst te wassen is? Verkoopster Tamara van noba Bilzen vertelt het je.

Lezen

Moederdagactie: win een fotoshoot voor heel het gezin

Binnenkort is het Moederdag. Hoog tijd om alle mama’s nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau? Shop bij noba en maak kans op een fotoshoot van 45 minuten op een unieke buitenlocatie voor het hele gezin ter waarde van €250, inclusief een mini-album met jullie 6 mooiste foto’s.

 
Lezen

Trend 3 2023 – Broderie anglaise, losgebreide items en kantwerk

Naast wide fits en mantelpakjes, zien we dat broderie anglaise, losgebreide truien en kantwerk heel trending zijn dit jaar. Benieuwd hoe deze stijlen eruit zien en welke items je bij ons kan shoppen? Verkoopster Els van noba Geel vertelt het je met plezier.

Lezen

Trend 2 2023 - Mantelpakjes: dé casual-chique trend voor 2023

Op zoek naar een outfit voor elke gelegenheid? Dan zijn mantelpakjes the way to go! Deze trending outfits zijn comfortabel en zien er tegelijk ook stijlvol uit. Zowel casual als chic. Verkoopster Diane van noba Bree geeft je graag wat inspiratie.

Lezen

Trend 1 2023 - Wide pants: dé fit die elk lichaamstype flatteert

De wide fit maakte het voorbije jaar haar comeback, en hoé! Met deze pasvorm creëer je een outfit met een casual-chique twist. En tegelijkertijd flatteert de wijde broek elk lichaamstype! Waar wacht jij nog op? Verkoopster Veroniek van noba Hasselt geeft je wat inspiratie.

Lentecollectie
Kijken

Lentecollectie

Kijken

Lentecollectie

Op zoek naar trendy outfits voor de lente? We geven je wat inspiratie!

Lezen

Nieuw herenmerk in de kijker: PME Legend

Krijg jij stiekem wat pilootallures bij het kijken van films als Top Gun? Get ready for take-off! Sinds kort vind je de collecties van PME Legend terug in onze winkels. Een stoer merk voor mannen die graag wat ruiger, maar toch nog stijlvol voor de dag komen. Christine van noba Hasselt vertelt je alles over het merk.

Lezen

Exclusieve korting tijdens Fashion night

Onze klanten verwennen we maar al te graag wat extra! Daarom organiseren we een Fashion Night. Het belooft een avond vol fashion, food en fun te worden. Ben jij van de partij? Lees er hier meer over.

Lezen

Exclusieve korting tijdens Fashion weekend

Onze klanten verwennen we maar al te graag wat extra! Daarom organiseren we een Fashion weekend bij noba Geel*. Het belooft een weekend vol fashion, food en fun te worden. Ben jij van de partij? Lees er hier meer over.

Lentecollectie
Kijken

Lentecollectie

Kijken

Lentecollectie

De lente is eindelijk in zicht! Tijd om onze kleerkast op te frissen. Ontdek onze nieuwste lentecollecties en shop ze in onze winkels of op de webshop.

Lezen

Nieuw merk in de kijker: She goes Lala

Op zoek naar trendy outfits die zitten als gegoten? Dan is ons merk ‘She goes Lala’ vast iets voor jou! Het merk zet extra in op kleding op maat van elke vrouw. En dat in verschillende kleuren en stijlen. Noémie van noba Zandhoven vertelt je meer over het merk.