Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lezen

Dit is de rok voor jouw figuur!

Een plooirok, kokerrok of toch maar een maxirok? Het is niet altijd even gemakkelijk om een rok te vinden die jouw figuur het mooist accentueert. Maar, ze bestaat wel! In deze blog leggen we je uit welke rok bij welk figuur past.

Lezen

Solden: 5 tips voor de beste soldenkoopjes!

De soldenperiode komt er binnenkort weer aan. De tijd van het jaar om al je favoriete stukken te kopen met korting! Maar voordat je je slag begint te slaan, is het belangrijk om je kledingkast even te bekijken zodat je weet waar je echt naar op zoek moet gaan! Zo haal je het maximum uit de zomersolden en doe je geen onnodige aankopen. 

Lezen

Een mooie zomergarderobe? Dit zijn de 6 basics die niet mogen ontbreken.

Zomerse temperaturen vragen om aangepaste en luchtige kleding. Moet je daarom je volledige kast overhoophalen? Neen! Met een aantal goede basics kan je eindeloos combineren. Hieronder vind je een overzicht van de leukste kledingstukken voor jouw zomergarderobe. Zo ben jij helemaal summerproof!

Lezen

Een bloemenprint dragen en combineren? Enkele tips!

 

Subtiel en klassiek? Opvallend en uitgesproken? Met een bloemenprint kan het allemaal! Bloemenprints vind je in verschillende vormen en kleuren. En er bestaat een bloemenprint voor iedereen! Maar hoe zorg je ervoor dat je outfit jeugdig blijft in plaats van ouderwets? Wij geven enkele tips. 

Lentefrisse looks
Kijken

Lentefrisse looks

Kijken

Lentefrisse looks

Zachte natuurtinten
Kijken

Zachte natuurtinten

Kijken

Zachte natuurtinten

nobafashion

7x outfitinspiratie voor het tussenseizoen

Soms komt de lentezon al piepen, maar af en toe worden we nog verrast met een stevige hagelbui. Het is daarom niet altijd even makkelijk beslissen als je ‘s morgens voor je kleerkast staat: welke outfit moet ik nu aan? Of hoe combineer ik toch al dat nieuwe jurkje of t-shirt? Helena en Nele van Five More Minutes gingen shoppen bij noba en stelden 7 outfits samen die perfect zijn voor het tussenseizoen.

Happy spring
Kijken

Happy spring

Kijken

Happy spring

Lezen

Fashion Night: afspraak op 12 maart!

Zin in een avond vol fashion, food en fun? Met een glaasje cava, leuke modeshow en 15% korting? Neem je agenda er dan maar al bij. Want op 12 maart rollen alle noba winkels de rode loper uit voor onze Fashion Night. Spring binnen vanaf 18u en maak in primeur kennis met de allernieuwste topstuks uit onze dames-, heren- en kidscollectie.

Fashion Night maart
Kijken

Fashion Night maart

Kijken

Fashion Night maart

Volg ons
op Instagram.