Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lezen

Dankzij deze kleuren lijk je bruiner dan je echt bent!

De zomer is het land uit en ook onze huid kleurt jammer genoeg weer een tintje lichter. Maar niet getreurd! Want wist je dat je ervoor kan zorgen dat je aan de hand van de juiste kleding bruiner lijkt? Het enigste wat je moet doen: ontdekken wat jouw ondertoon is!

Lezen

De 4 grootste modefabeltjes voor jou ontrafeld!

Je zou ervan versteld staan hoe vaak we de vraag krijgen: “Wat doe ik het beste aan om slanker te lijken: verticale of horizontale streepjes?”. Deze vraag, samen met nog 3 andere modefabeltjes, ontdek je in deze blog! 

Hoe draag je een lederlook?
Kijken

Hoe draag je een lederlook?

Kijken

Hoe draag je een lederlook?

Hangt er al een lederlook in jouw kleerkast? Cynthia Reekmans vertelt over de mogelijkheden! 

Lezen

Merk in de kijker: Zerres

Bij noba vind je meer dan 50 merken onder één dak. Om de zoveel tijd stellen we er graag eentje voor aan jou! Deze keer in the spotlight: Zerres. Een Duits broekenmerk dat op zoek gaat naar de perfecte pasvorm voor iedere vrouw. Verkoopster Nicole van noba Bree vertelt je alles over het vrouwelijke broekenmerk. 

Lezen

Doorzichtige kledij dragen? Dit draag je eronder.

Het belooft een mooie nazomer te worden dit jaar! Die zomerse (soms doorzichtige) topjes moet je dus voorlopig nog niet weghangen. Maar wat kan je eronder dragen om ervoor te zorgen dat het bovenstuk niet meer doorzichtig is? Je ontdekt het in deze blog!

Trendy terug naar school
Kijken

Trendy terug naar school

Kijken

Trendy terug naar school

Hangt er al een lederlook in jouw kleerkast? Cynthia Reekmans vertelt over de mogelijkheden! 

Lezen

Thuiswerken in stijl? Dat doe je zo!

Thuiswerken is voor velen het nieuwe normaal. Niets is zo verleidelijk om te werken in je joggingbroek of pyjama, maar dat is niet altijd verstandig. Wist je dat werken in werkoutfit een positieve invloed heeft op je concentratie? In deze blog geven we enkele tips om thuis te werken in stijl!

Lezen

Merk in de kijker: Someone

Het is weer zover! Tijd om een van onze 50 merken voor te stellen aan jou. Deze keer is ‘Someone’ aan de beurt. Een op en top Belgisch kindermerk met knetterende kleuren en vrolijke prints. 

Lezen

Vlekkeloze zomerdagen: zo krijg je die hardnekkige vlekken weg!

Ravotten in de tuin of samen koken met je kinderen: heerlijk! Maar een hardnekkige vlek is daardoor nooit ver weg. Zonde van de outfit! Met onze tips ben je zeker van vlekkeloze zomerdagen. 

Lezen

Dit is de rok voor jouw figuur!

Een plooirok, kokerrok of toch maar een maxirok? Het is niet altijd even gemakkelijk om een rok te vinden die jouw figuur het mooist accentueert. Maar, ze bestaat wel! In deze blog leggen we je uit welke rok bij welk figuur past.

Lezen

Solden: 5 tips voor de beste soldenkoopjes!

De soldenperiode komt er binnenkort weer aan. De tijd van het jaar om al je favoriete stukken te kopen met korting! Maar voordat je je slag begint te slaan, is het belangrijk om je kledingkast even te bekijken zodat je weet waar je echt naar op zoek moet gaan! Zo haal je het maximum uit de zomersolden en doe je geen onnodige aankopen.