Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lezen

Hoe draag en combineer je pastelkleuren?

Pasteltinten zijn niet alleen populair in tal van interieurs, ook op vlak van mode zijn ze helemaal in! In deze blog geeft verkoopster Veroniek van noba Hasselt je advies over hoe je pastelkleuren het best draagt en combineert.  

Lezen

Debardeur stylen? 3 tips met wat je eronder aan kan trekken!

De debardeur, beter gekend als het wollen truitje zonder mouwen, is helemaal terug van weggeweest. Een succes dat onverwacht haar comeback maakte eind vorig jaar! Maar wat kan je eronder aandoen? Verkoopster Diane van noba Bree geeft je 3 stylingtips.

Lezen

Pluisjes verwijderen op je trui? Zo doe je dat!

Je hebt pas een nieuwe trui gekocht. Maar nadat je de trui een aantal keer hebt aangehad, verschijnen er kleine pluisjes en bolletjes op je trui. Vervelend! Want je trui ziet er al snel oud en afgedragen uit. Gelukkig kan je er iets aan doen! Shopmanager Marleen van noba Bilzen vertelt je waar je op moet letten.

Lezen

4 tips voor een leuke winteroutfit!

De winter duurt nu al een tijdje, soms is de inspiratie voor een leuke outfit even zoek. Daarom geeft verkoopster Marina van noba Tielt-Winge vier leuke tips die je gemakkelijk zelf toepast!

Lezen

Layering in stijl: hoe draag je laagjes in de winter?

Layering is een synoniem voor het dragen van laagjes: verschillende kledingstukken over elkaar heen dragen. Gemakkelijk én modieus, als je weet waar je op moet letten tenminste!

Lezen

Merk in de kijker: Tommy Jeans

Wit, rood en blauw. Het logo van Tommy Jeans,  de Denim collectie van Tommy Hilfiger, herken je meteen! Shopmanager Claire van noba Bree vertelt je graag meer over het Amerikaanse denimlabel.

Lezen

Wat zijn de modetrends voor 2021?

Wat zijn de stijltips voor 2021 die niet mogen ontbreken in jouw garderobe? Je ontdekt het in deze blog!  

 

Lezen

3 redenen waarom er een little black dress in jouw kleerkast moet hangen!

De term little black dress is niet voor niets een van de bekendste modetermen aller tijden! Het is een stijlvolle basic die je op ieder moment uit je kast kan trekken en op verschillende manieren kan pimpen. Een sportieve sneaker eronder of een stoer leren jasje erbovenop: de combinaties zijn eindeloos!

Lezen

Dit zijn de 14 warmste truien voor deze winter!

De winter is nu echt begonnen! Dat betekent dat we allemaal meer nood hebben aan een warme comfy outfit. Speciaal daarom lijsten we de leukste en meest gezelligste truien voor jou op in deze blog!

Casual de kerstvakantie tegemoet!
Kijken

Casual de kerstvakantie tegemoet!

Kijken

Casual de kerstvakantie tegemoet!

Ontdek de leukste outfits voor deze winter! 

Lezen

Een wollen trui wassen in 4 stappen

Het seizoen van de warme wollen truien is nu echt aangebroken! Maar een wollen trui wassen, hoe moest dat nu ook alweer? En wat is de beste manier om een wollen trui te verzorgen en te laten drogen? Patricia van noba Tielt-Winge legt je uit hoe het moet.