Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lezen

Modemerk in de kijker: Rabe

Ontdek het modemerk RABE: een elegant vrouwenmerk dat belang hecht aan drie waarden: comfort, kleding die ademt én huidvriendelijke textiel. Verkoopster Gerty van noba Bilzen vertelt je meer over het merk!

Ontdek de herfstkleuren van het najaar!
Kijken

Ontdek de herfstkleuren van het najaar!

Kijken

Ontdek de herfstkleuren van het najaar!

Nele en Helena maken stijlvolle outfitcombinaties met de herfstkleuren van dit najaar!

Lezen

Mannenmode: wat zijn de trends voor deze herfst en winter?

De herfst is nu echt begonnen. Verkoopster Christine van noba Hasselt duikt in de modetrends voor mannen! Wat is er hip voor deze herfst en winter? Ze vertelt het je in deze blog!

Lezen

4 modetips waardoor kleine(re) dames groter ogen!

Klein zijn heeft heel wat voordelen! Maar er zijn soms ook nadelen, want je draagt niet altijd zomaar wat je wilt. Verkoopster Linda van noba Hasselt geeft 4 modetips waardoor kleinere dames, groter ogen!

Lezen

12 trendy herfstjassen voor dit najaar!

In oktober is het vaak nog te warm voor een winterjas, maar ook net iets te koud voor een zomerjas. Een herfstjas is op dat moment echt een must voor in je kleerkast! In deze blog laat verkoopster Melanie je 12 trendy jasjes voor dit najaar zien.

Lezen

Ons modeadvies voor de lichaamsbouw van de man!

Ieder mannenlichaam ziet er goed uit, zeker wanneer je de juiste lichaamsdelen weet te accentueren met een leuke outfit! Zijn er bepaalde zones die je liever wat minder hard laat opvallen? De juiste kleding does the trick! Claire van noba Bree legt je uit waar je op moet letten.

 

Ontdek de herfstcollecties van noba!
Kijken

Ontdek de herfstcollecties van noba!

Kijken

Ontdek de herfstcollecties van noba!

Miranda en Filip tonen je de herfstcollecties van noba! 

Lezen

5 cosy cardigans voor deze herfst!

De cardigan heeft haar comeback gemaakt, en terecht want het is een item waar je alle seizoenen iets aan hebt. Wij maken een top 5 van de leukste cardigans voor deze herfst.

Back to school met noba
Kijken

Back to school met noba

Kijken

Back to school met noba

Met een leuke outfit het nieuwe schooljaar starten? Kom met het gezin langs bij noba! 

Lezen

Merken in de kijker: Only GIRLS en Jack & Jones Junior

Bij noba bieden we meer dan 50 modemerken aan, waaronder ook heel wat leuke kleding voor jongens en meisjes! Zo zijn er de merken Only GIRLS en Jack & Jones Junior. In deze blog zetten we deze twee merken in the spotlight!

Lezen

Kleding ontkreuken zonder strijkijzer te moeten uithalen: 3 tips!

Vind je het ook zo vervelend dat je altijd je strijkijzer uit de kast moet halen om je kleding te ontkreuken? We begrijpen het he-le-maal! Gelukkig bestaan er ook andere alternatieven om de kreuken uit je kleding te krijgen. Dat is vooral handig wanneer je de kleding die je mee hebt genomen op vakantie, terug in de plooi wil leggen!