Blog

Zoveel momenten,
zoveel mode.

Lentefrisse looks
Kijken

Lentefrisse looks

Kijken

Lentefrisse looks

Zachte natuurtinten
Kijken

Zachte natuurtinten

Kijken

Zachte natuurtinten

nobafashion

7x outfitinspiratie voor het tussenseizoen

Soms komt de lentezon al piepen, maar af en toe worden we nog verrast met een stevige hagelbui. Het is daarom niet altijd even makkelijk beslissen als je ‘s morgens voor je kleerkast staat: welke outfit moet ik nu aan? Of hoe combineer ik toch al dat nieuwe jurkje of t-shirt? Helena en Nele van Five More Minutes gingen shoppen bij noba en stelden 7 outfits samen die perfect zijn voor het tussenseizoen.

Happy spring
Kijken

Happy spring

Kijken

Happy spring

Lezen

Fashion Night: afspraak op 12 maart!

Zin in een avond vol fashion, food en fun? Met een glaasje cava, leuke modeshow en 15% korting? Neem je agenda er dan maar al bij. Want op 12 maart rollen alle noba winkels de rode loper uit voor onze Fashion Night. Spring binnen vanaf 18u en maak in primeur kennis met de allernieuwste topstuks uit onze dames-, heren- en kidscollectie.

Fashion Night maart
Kijken

Fashion Night maart

Kijken

Fashion Night maart

Lezen

Duurzame merken bij noba: G-Star

Bij noba willen wij graag ons steentje bijdragen aan een groenere en duurzamere wereld. Net daarom vinden we het belangrijk dat onze merken dat ook doen. Deze keer in de kijker: de duurzame kant van G-star. Verkoopster Mari van noba Bilzen geeft tekst en uitleg.

Lezen

Merk in de kijker: Vila Joy

noba: dat zijn meer dan 60 merken onder één dak. Net daarom stellen we er om de beurt graag eentje aan je voor. Deze keer in de kijker: Vila Joy – een kleurrijk damesmerk dat joy in jouw kleerkast brengt dankzij de verschillende leuke prints. Assistent shopmanager Patti van noba Hasselt vertelt je alles over het vrolijke merk.  

Lezen

Date outfits voor mannen: welke outfit draag je op welke date?

Het is weer bijna valentijn! Tijd om je beste beentje voor te zetten op een leuke date. Maar welke outfit trek je als man aan op welke date? Verkoopster Christine van noba Hasselt helpt je op weg.

Lezen

7 tips om je favoriete kledij langer mooi te houden

Een geslaagde koopjesjacht achter de rug? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je nieuwe aanwinsten. Assistent Shopmanager Christel van noba Bilzen deelt 7 handige tips om je kleding langer mooi te houden.

Volg ons
op Instagram.