12 trendy herfstjassen voor dit najaar!

omslagfoto_0.jpeg

In oktober is het vaak nog te warm voor een winterjas, maar ook net iets te koud voor een zomerjas. Een herfstjas is op dat moment echt een must voor in je kleerkast! In deze blog laat verkoopster Melanie je 12 trendy jasjes voor dit najaar zien.

 

Herfstjas in één kleur  

De herfsttrends voor 2021 zijn zacht en neutraal, al maken ruitjes ook dit seizoen weer hun intrede. Alles hangt af van jouw persoonlijke smaak!

Ben je op zoek naar een goede basic? Ga dan voor een jasje in één kleur. Hier kan je kiezen voor een zachte kleur zoals ecru of beige. Dit jasje combineer je gemakkelijk met andere kleuren en past qua kleur daardoor zowat bij al je outfits. Zie je liever wat donkerdere kleuren? Dan kan je ook kiezen voor een jasje in een camel kleur of een iets krachtigere cognac-tint. Deze kleuren combineren ook heel gemakkelijk.   

wit_jasje_.jpeg beige_jasje__0.jpeg oker_bruin_jasje__0.jpeg
Wit jasje / beige jasje / bruin jasje 

 

Een broek of rok eronder? Dat kan allebei. Maak de look compleet met stoere boots en je bent good to go met deze stoerdere jacks hierboven! Of ga jij liever voor een iets schattigere zachte look, kies dan één van onderstaande fluffy jasjes om je door de herfstmaanden te loodsen in comfy-style.

fotoa.jpeg fotob2.jpeg fotoc2.jpeg

Bruin jasje / beige jasje / groen jasje 

 

 

Trendy herfstjas

Ben je eerder trendgevoelig? Dan kan je ook kiezen voor een jas met ruitjes! Deze combineer je het best met neutrale kleuren zoals wit, beige, grijs of zwart. Heb je een donkere haarkleur? Dan ga je best voor een ruitje met een warme tinten, zoals bruin en camel. Heb je een lichte haarkleur? Dan kies je beter voor een iets koudere kleur zoals een zwarte of lichtblauwe ruit.

donkerblauw_wit_jasje_ruit.jpeg bruin_wit_jasje_ruit.jpeg jasje_blauw_wit_ruit.jpeg

Jasje met donkerblauwe ruitjes / jasje met bruine ruitjes / jasje met lichtblauwe ruitjes 

 

Ben je meer het type voor een mantel? Of vind je het comfortabel dat je jas wat langer is? Dan hebben we ook jasjes met een ruit motief die echt heel leuk zijn! 

fotod2.jpeg fotoe2.jpeg fotof2.jpeg

Jas met bruine en zwarte ruiten / jas met zwart motief / jas met bruin motief

 

Op zoek naar een herfstjas?

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze collecties voor dames, heren en kinderen. We hebben meer dan 50 modemerken in huis, zo vind je ongetwijfeld iets wat bij je past. Kom je langs bij noba Bree? Dan toon ik je graag onze collectie(s)! 

bree_verkoopster_melanie_0.jpg