4 tips voor een leuke winteroutfit!

winteroutfit.jpeg

De winter duurt nu al een tijdje, soms is de inspiratie voor een leuke outfit even zoek. Daarom geeft verkoopster Marina van noba Tielt-Winge vier leuke tips die je gemakkelijk zelf toepast!

 

Tip 1: Geen muts of sjaal is te gek 

Handschoenen of wanten, een sjaal en/of muts. Naast je winterjas, maken ze standaard onderdeel uit van je outfit. Dus waarom zou je niet wat meer combineren! Heb je een gekleurde muts in de kast liggen? Of wanten met een leuke print? Trek ze dan vooral aan en ga voor een speelse look met mooie kleurencombinaties!

 

Tip 2: Haal je hakken uit de kast

Gezellige comfy gevoerde boots zijn misschien dan wel warm, maar na heel wat weken op warme wolkjes lopen, is het ook weer leuk om je mooie hakken terug boven te halen. Heb je snel last van koude voetjes? Kies dan voor mooie glittersokken en laat ze gerust zien. Want je sokken tonen is helemaal hip in 2021!

 

Tip 3: Panty’s met motiefjes

En wat kan je zoal dragen op die hoge hakken? Een leuk rokje met een panty eronder. De winterpanty’s van tegenwoordig vind je in tal van leuke motiefjes: van stipjes, streepjes tot ruitjes! Daarnaast heb je ook nog keuze uit matte of shiny kousenbroeken. Hoe dan ook: ze staan allemaal even leuk onder een jurk of rok!  

 

Tip 4: Kleur je dag én outfit!

Tijdens de koude winterdagen grijpen we gemakkelijk terug naar donkere kleuren. Maar kies toch voor een beetje meer kleur! Ga voor een sjaal in een zachte nude tint, een lichtgrijze flared broek met een wolle fuchsia of kobaltblauwe trui. Je zag zelf al snel merken wat zo’n vrolijke outfit met je humeur doet!

 

Op zoek naar een leuke outfit?

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze collectie voor dames, heren en kinderen! We hebben meer dan 50 modemerken in huis, zo vind je ongetwijfeld iets wat bij je past. Kom je langs bij noba Tielt-Winge? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

verkoopster_dames_marina.jpg