5x inspiratie voor een feestelijke outfit

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur. En dat wil zeggen dat we binnenkort weer allemaal rond de feesttafel verzamelen en van het ene feestje naar het andere hoppen in onze feestoutfit. Maar heb je nog geen idee wat je moet aantrekken en begint de outfitstress toe te slaan? Assistent shopmanager Kelly van noba Bree helpt je uit de nood met 5 tips voor een stralende feestelijke outfit.

1. Haal je little black dress uit de kast

Een little black dress zou sowieso niet in je kleerkast mogen ontbreken. En ook tijdens de feestdagen kan je deze klassieker perfect weer bovenhalen. Zwart oogt namelijk chique en feestelijk. Combineer met hakken en opvallende juwelen voor een instant partyproof outfit.  

Shop hier jouw little black dress.

2. Kies voor kleur

Geen zin om een little black dress aan te trekken? Draag dan een jurk in een opvallende kleur! Tijdens de feestperiode straal je helemaal in rood. Maar ook kleuren als wit en goud zijn perfect voor de feestperiode.

3. Scoor met een elegante broek

Geen fan van jurkjes? Dan kan je ook perfect scoren met een elegante, zwarte broek. Combineer ‘m met een feestelijke top of blouse, de juiste accessoires en een stel hoge hakken en je hebt meteen een look die de show steelt. Ga je naar een feestje waar de dresscode minder feestelijk is? Combineer dan met een paar nette sneakers voor een meer casual, maar toch fashionable look.

4. Schitter met glitters en pailletten

De eindejaarsperiode is het ideale moment om al je glitter & glamour weer uit de kast te halen! Wil je een makkelijke feestoutfit, dan zit je met glitters en pailletten sowieso goed. Zelfs een kleine subtiele toets tovert een alledaagse outfit al om naar een feestelijk ensemble. Wie volop voor glamour wilt gaan, kiest best voor een glitterjurk. Wil je het iets discreter houden, kies dan voor een glittertop of -blouse en combineer met een elegante broek of rok.

5. Straal in een maxi jurk

Lange jurken zijn sowieso al feestelijk. En het beste? Ze zijn helemaal trendy op dit moment, zitten heerlijk comfortabel en houden je lekker warm. De ideale manier om het jaar in stijl uit te zwaaien.

Ben je nog op zoek naar een feestelijke outfit voor kerst en nieuw? Spring eens binnen in een van onze winkels, waar onze verkopers klaarstaan om een outfit te vinden waarin jij straalt. Of ontdek onze feestkledij in de webshop.

assistent_kelly.jpg