Back to school outfit: 4 trends om mee te stralen

De eerste schooldag zorgt bij zowel ouders als kinderen voor kriebels in de buik. Dat je zoon of dochter er graag piekfijn bijloopt op deze spannende dag snappen we dan ook helemaal. Wij schotelen je 4 back to school trends voor om te stralen op 2 september!

1. Keep it comfy

Een hele dag aan een schoolbank zitten, dat vraagt om kledij die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens comfortabel zit. En dat is net waar de Tommy Hilfiger collectie voor staat. Een stoere pull of een cool rokje? Ga voor comfort!

comfy.jpg

Shop de look: Tommy Hilfiger pull - Tommy Hilfiger T-shirt - Tommy Hilfiger vest - Tommy Hilfiger korte rok

 

2. Vleugje glitter

Extra stralen op de eerste schooldag? Just add some glitter!

glitter.jpg

Shop de look: Jurk met bliksemschicht - Bruine glitterrok - Blauwe glitterrok - Roze T-shirt met glitterhart

 

3. Beestig goed

Het beest uithangen op de eerste schooldag? Laat dat maar aan je kledij over! Go wild met deze coole truien. Bovendien zijn ze lekker warm voor als het ’s morgens nog fris is.

beestig.jpg

Shop de look: Trui leeuw - Trui wolf - Trui beer - Trui vos

4. Een streepje voor

Ruitjes in overvloed op 2 september. Deze trend is een echte klassieker die nooit uit de mode gaat. Met deze back to school outfits kom je ongetwijfeld cool voor de dag!

streepje.jpg

Shop de look: Hemdsbloes groen - Rood hemd met ruitjes - Pull met ruitjes - Groen jurkje met ruitjes

 

Back to school outfit met korting

Goed nieuws: van 24 augustus tot en met 1 september shop je je favoriete back to school outfit mét korting dankzij onze ‘back to reality stickeractie’. 10% korting of 15% korting? Jij beslist! Ontdek hier alles over onze stickeractie, geldig in alle noba winkels.

Nog meer tips voor een geslaagde eerste schooldag? Van de juist boekentas tot een gezonde brooddoos, in deze blog vertellen we je er alles over.