Dames jeansmodellen voor je uitgelegd

Grijp jij altijd naar een skinny jeans? Heeft een flared model eerder je voorkeur? Ben jij helemaal weg van een boyfriend jeans? Of heb je simpelweg nog nooit van al deze stijlen gehoord? Tijd om ons samen te verdiepen in vier populaire modellen!

1. Regular fit

Ook wel gekend als de ‘normale’ jeansbroek. Dit is een broek waarvan de pijpen gewoon recht naar beneden lopen. Bovendien zit dit model niet te aansluitend. Het is een jeans die bij vele lichaamsvormen past en op zijn mooist is met een goede hak eronder. 

 

2. Slim fit

In tegenstelling tot de regular fit, zit de slim fit jeans strak rond je bovenbenen en lopen de pijpen daarna recht naar beneden. Belangrijk hierbij is een goede stretch, aangezien de broek best gegoten zit rond je benen. Het is een jeans die ieder figuur fantastisch staat en gemakkelijk te combineren valt. Een leuk T-shirt of eerder een chique blazer erop? Alles kan!

 

3. Flared jeans

Deze jeans kent zijn oorsprong in de jaren 70. De pijp is strak vanboven en loopt vanaf de knie wijd uit. Dit model combineer je best met een strakke top om het geheel in balans te krijgen. Bovendien is de flared jeans uitermate geschikt voor slanke vrouwen die graag wat meer volume willen. 

 

4. Boyfriend jeans

Een broek die -zoals de naam het al zegt- rechtstreeks uit de kleerkast van je vriend zou kunnen komen. De boyfriend jeans heeft een stoere uitstraling en zit erg comfortabel. Bang om te mannelijk over te komen? Combineer ‘m met een aangesloten top. Of draag de broek met opgerolde pijpen en een stel pumps.

 

Je merkt het al, je kan uit een resem aan pasvormen kiezen. De hierboven genoemde modellen zijn slechts enkele van de tientallen soorten! Op zoek naar een jeans die jouw lichaamsvorm perfect complimenteert? Onze verkoopsters helpen je graag verder!

PS: Bovendien is er ook voor heren een divers aanbod aan jeansmodellen. Maar daar vertellen we je graag alles over in een volgend blogbericht!