De ideale zomerjurk voor ieder figuur

Fleurige zomerjurken: je ziet ze niet alleen in alle vormen en maten in het straatbeeld, maar ook in onze noba winkels. De ideale zomerjurk voor jouw figuur? Verkoopster Maryvonne van noba Bilzen verklapt je enkele tips.

Of je je nu neervlijt op een zonnig terrasje, geniet van een welverdiende vakantie of gewoon op kantoor vertoeft. In de zomer heb je niet veel nodig om stralend voor de dag te komen. Een fleurige zomerjurk does the trick! Minpuntjes camoufleren en troeven in de kijker zetten? Dit moet je weten:

Hup met die beentjes

Gezegend met een stel lange benen? Dan moet je vast en zeker grijpen naar de maxi-jurk. Een prachtig model dat je benen perfect accentueert en ze nog nét een beetje langer laat lijken. Hoe je zo’n maxi-jurk het best draagt? Daar vertellen we je in deze blog alles over.

Geen lange benen? Niet getreurd, want door een zomerjurk te kiezen met een hoge taille verleng je optisch je benen. Hello model legs!

Your hips don’t lie

Heb je brede heupen die met alle aandacht gaan lopen? Door je taille te accentueren verleg je de focus. Dat doe je met een getailleerde zomerjurk of met een hemdjurk, al dan niet voorzien van een riempje op je taille. Bovendien verdoezelen ze allebei ook nog eens je buikje. Win-win.

Een perfect voorbeeld van een getailleerde zomerjurk voor ieder figuur is de A-lijn jurk. Deze accentueert je taille, verdoezelt je buikje en versmalt je benen. Let er wel op dat de A zo hoog mogelijk begint. Start deze pas op je heupen, dan lijk je namelijk breder onderaan.

Wil je jouw vrouwelijke rondingen eerder wél in de kijker zetten? Kies dan voor een nauw aansluitende jurk en… show your curves!

Boezem in de kijker

Een kleine boezem optisch vergroten? Dat is een kwestie van spelen met accenten. Kies voor een zomerjurk met rushes bovenaan, draag een korte halsketting of kies voor een exemplaar dat nauw aangesloten is ter hoogte van je hals.

Ben je gezegend met een grote boezem en wil je liever niet dat die met alle aandacht gaat lopen? Kies dan voor een zomerjurkje met een V-hals. Deze accentueert je borsten, zonder ze te verzwaren.

Instant volume

Ben je eerder slank gebouwd en wil je graag wat meer volume toveren? Grijp dan naar een zomerjurk met streepjes, rushes of een print. Welke print dan weer perfect bij jouw figuur past, daar vertellen we je alles over in deze blog.

De ideale zomerjurk voor jouw figuur uitgekozen

Ongeacht de stijlregels, het is vooral belangrijk dat jij je goed voelt in je zomerjurk. Bij noba doen we er dan ook alles aan om de ideale zomerjurk voor jouw figuur te vinden. Benieuwd in welke zomerjurk jij het meest straalt? Spring eens binnen in een noba winkel bij jou in de buurt. Kies je voor noba Bilzen, dan help ik je graag verder!

dames_maryvonne.jpg