7 februari 2024
De warmste winterjassen op een rijtje
ruiten_jas_soja_concept_lev_sept.jpg

Bij noba zijn we het er allemaal over eens: een mooie én warme winterjas is dé essential om de winter door te komen. Verkoopster Noémie van noba Zandhoven laat je de leukste winterjassen zien!

Puffer jacket

De puffer jacket is misschien wel de warmste keuze voor de winter! De jassen zijn altijd goed gevoerd, waardoor je het niet snel koud hebt. Je combineert de jas ook heel gemakkelijk met verschillende items, zowel casual als gekleed. Bij noba vind je heerlijke puffer jackets in tal van merken voor jong en oud, kort of lang, licht of donker kleurig, keuze te over! De perfecte basic voor je wintergarderobe!

beige_jas_soja_concept_lev_aug-sept.jpg
camel_jas_soya_concept_lev_aug_sept.jpg
image00005.png

Mantels: uni of met ruitjes?

Ook een mantel is volgens ons een slimme investering waar je heel de winter lang van geniet. Een mantel kan je krijgen in verschillende lengtes, tot aan je heup, knie of zelfs enkel als je dat verkiest. Heel stoer én heel stijlvol te dragen! Een mantel combineer je volgens ons met je volledige garderobe. Kies je voor een mantel met ruitjes, zoals op de foto hieronder? Dan is het leuker om de jas te combineren met neutrale basics. Zo komt de mantel het mooiste tot haar recht. Kies je bijvoorbeeld voor een ecru of zwarte mantel? Dan zijn in onze ogen alle combinaties mogelijk! Een felgekleurde trui met jeans, een jurkje of een ton sur ton outfit? Echt alles is mogelijk!

ruiten_jas_soja_concept_lev_sept_0.jpg
image00006.jpeg
gebruktimage00001.jpeg

Op zoek naar een winterjas? 

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze jassen collecties voor damesheren, jongens en meisjes. We hebben meer dan 50 modemerken in huis, zo vind je ongetwijfeld iets wat bij je past. Kom je langs bij noba Zandhoven? Dan toon ik je graag onze collectie(s)! 

zandhoven_verkoopster_noemie_0.jpg

Shop in stijl

Kom onze volledige collectie ontdekken!

Katrien, Stijladviseur

0