Dit zijn dé 5 modetrends voor deze lente

De lente is weer in ‘t land! Een nieuw seizoen dat op modevlak weer heel wat nieuwe trends met zich meebrengt. Verkoopster Lale van noba Hasselt verklapt welke items er dit voorjaar niet in je kleerkast mogen ontbreken.

1. Wijde of samengebonden broekspijpen

De wijde broek is al even terug, maar ook dit voorjaar blijft hij helemaal hip. Vooral dan in combinatie met een hoge taille, afgewerkt met een riem, een stoffen koord of een elastiek.

Naast de wijde broekspijpen, zijn ook de broeken met samengebonden enkels dit voorjaar helemaal in. Ideaal voor wie houdt van een wat stoerdere look!

2. Pofmouwen

Deze lente staat helemaal in het teken van de 80’s. En dat wil zeggen dat ook de pofmouw z’n comeback maakt. Je ziet ‘m dit seizoen dan ook in allerlei soorten en maten: van korte pofmouwen tot lange ballonmouwen. 

3. A touch of fluo

Een andere 80’s klassieker die we deze lente weer te zien krijgen: felle fluokleurtjes. Wie het liever wat subtieler houdt, werkt best met fluo-accenten in combinatie met een neutraler item. Beschik je over een portie durf? Ga dan all the way met een volledig fluo T-shirt of trui. In één kleur, of een combinatie van alle neonkleurtjes van dit seizoen.

907b11e4-d30a-40e3-8319-24b7f91034ec.jpg

4. Natuurtinten

Deze lente is een seizoen van uitersten. Naast fluokleuren zijn ook de zachte natuurtinten dit voorjaar niet uit je kleerkast weg te denken. En zullen kleuren zoals terracotta, roest, kaki, ecru en beige deze lente dus massaal in het straatbeeld te zien zijn. Mix ze onderling of combineer ze met soortgelijke tinten.

5. Prints en motieven

Wie lente zegt, zegt frisse printjes en motieven. Bloemenmotiefjes, luipaardprints, strepen, stippen, slangenprints, etnische motieven, … Deze lente en zomer zijn ze weer volop vertegenwoordigd. Print op print of in combinatie met een basic stuk: ze fleuren je outfit hoe dan ook op!

2020-02-28_noba_zomer_jeugd_full_jpg_085.jpg

Dé modetrends voor dit voorjaar shoppen?

Benieuwd met welke modetrend jij het best staat? Of wil je ze gewoon allemaal in je kast zien hangen? Shop ze dan online of spring snel binnen in de noba winkel in jouw buurt. Kies je voor noba Hasselt, dan help ik je graag verder!

verkoopster_heren_lale_0.jpg