Doorzichtige kledij dragen? Dit draag je eronder.

_noba_chloe_28_08_20_05.jpg

Het belooft een mooie nazomer te worden dit jaar! Die zomerse (soms doorzichtige) topjes moet je dus voorlopig nog niet weghangen. Maar wat kan je eronder dragen om ervoor te zorgen dat het bovenstuk niet meer doorzichtig is? Je ontdekt het in deze blog!

 

Naadloos onderstuk

Wil je zeker zijn dat het bloesje onder je doorzichtige kledij niet zichtbaar is? Kies dan voor een strak aansluitend topje dat weinig tot geen naden of andere details heeft. Heeft je doorzichtige top of blouse een speciale kleur? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe doorzichtig je bovenstuk nu precies is? Noémie geeft je enkele tips waar je ongetwijfeld mee verder kan.
 

Natuurlijk daglicht

Heb je een nieuwe (doorzichtige) blouse of broek gekocht? Ga dan met je outfit voor de spiegel in het daglicht staan. Je zal snel merken hoe doorzichtig je outfit is en wat er nodig is om dat bovenstuk minder doorzichtig te maken!

Kleur met kleur  

Draag je kleur onder kleur? Dan is de kans groot dat het kledingstuk minder hard doorschijnt. Heb je geen onderstuk in huis met dezelfde kleur? Kies dan voor een huidskleurige top of onderjurk.  

Stof en kwaliteit

Het materiaal van het kledingstuk bepaalt ook mee de doorzichtigheid. Dunne en egale stoffen zijn vaak erg doorzichtig, in tegenstelling tot iets dikkere stofjes met een zachte print.

Ondergoed

Naast een top of onderjurk kan je ook kiezen voor aangepaste ondergoed. Kies je voor huidskleurig ondergoed? Dan is ook nu de kans kleiner dat je de doorzichtigheid van je kleding minder opvalt.  

 

Op zoek naar de beste basics voor doorzichtige kledij?

Breng een bezoekje aan onze webshop of spring binnen in de noba winkel in jouw buurt! Je ontdekt er meer dan 50 modemerken voor vrouwen, maar ook mannen en kinderen. Kies je voor noba Zandhoven, dan help ik je graag verder!

noemie.jpg