Exclusieve korting tijdens Fashion weekend

23-p7721-fashion-weekend-geel-voorjaar-linkad.jpg

Onze klanten verwennen we maar al te graag wat extra! Daarom organiseren we een Fashion weekend bij noba Geel*. Het belooft een weekend vol fashion, food en fun te worden. Ben jij van de partij?


Op donderdag 16 maart houden we speciaal de deuren van onze noba winkels wat langer open. We heten je van harte welkom tussen 18u00 en 22u00 op onze een late-night shopping avond. Geniet met een hapje en een drankje van een modeshow en ontdek er onze nieuwste collectie die jij shopt aan 15% korting. Neem gerust je vriendin, partner, zoon of dochter mee, want shoppen is zoveel leuker met twee!

Op vrijdag 17 maart profiteer je van 15% korting op de hele collectie. Bovendien ontvang je bij elke aankoop een goodiebag boordevol leuke fashion items.

Het feest gaat door! Ook op zaterdag 18 en zondag 19 maart organiseren we om 11u00 en 14u00 een modeshow met o.a. Sasha Roosen waarin jij onze nieuwe collectie kan ontdekken die je shopt aan 15% korting. Graag op je gemak shoppen? Geen probleem! Ook aan de kinderen hebben gedacht. 
Wij voorzien een stand met leuke glittertattoos van 14u00 tot 17u00 zodat jij in alle rust je nieuwste fashion-items 
kan scoren.

Veel shopplezier!
Team noba


Kan je niet wachten of wil je al een beetje inspiratie opsnuiven? Neem dan nu al een kijkje in onze webshop!
Bezoek onze webshop

*Deze kortingsactie is enkel geldig tijdens het Fashion weekend van 16 maart tussen 18u00 en 22u00 tot en met 19 maart.