Herenjeans: 4 pasvormen voor je uitgelegd

Toegegeven mannen, de juiste herenjeans vinden voor je figuur is niet zo simpel. Skinny, slim, tapered… geraak daar maar eens wijs uit! Wij helpen je op weg naar de juiste pasvorm voor jouw lichaam!

Skinny fit

Hoewel deze jeansvorm al langer populair is bij vrouwen, zijn tegenwoordig ook meer en meer mannen gewonnen voor deze jeans. Zoals de naam het al zegt, is de skinny een strakzittende broek. Aangezien de broek erg nauw aansluit rond je hele been, kies je best voor een exemplaar met veel stretch. Zo verhoog je je draagcomfort.

De skinny is een perfecte herenjeans voor slanke mannen. Heb je een klein buikje of ben je nogal gespierd? Dan laat je dit model best links liggen. Een wijd T-shirt of losse trui zijn perfecte stukken om met dit type herenjeans te combineren.

skinny-jeans.jpg

 

Slim fit

Is een skinny jeans te strak voor jou? Probeer dan de slim jeans. Een pasvorm die erg slank valt rond je boven- en onderbeen, maar voldoende bewegingsruimte overlaat. Het verwondert je vast niet dat dit een erg populaire herenjeans is.

Hoe combineer je deze het best? Met alles! De slim fit jeans komt namelijk volledig tot zijn recht bij zowel een casual als een chique stijl.

slim-fit.jpg

 

Regular fit

Liever een recht-toe-recht-aan herenjeans? De regular fit is letterlijk wat je nodig hebt. Deze pasvorm is aansluitend bij de taille en heupen, maar valt vervolgens uit in een rechte pijp van dij tot enkel.

Ben je gespierd of heb je brede bovenbenen? Dan is dit de herenjeans voor jou! Smalle mannen kiezen best een andere pasvorm, aangezien de regular fit nogal snel te groot kan lijken. Net als de slim fit jeans is deze pasvorm haast met alles te combineren. Vermijd gewoon te brede bovenstukken. Een simpel shirt of trui is de way to go!

regular-fit.jpg

 

Tapered fit

Een nieuw model dat nog maar enkele seizoenen meegaat. Het is een herenjeans die losser zit vanboven, maar strak afloopt naar de enkels. Perfect als je op zoek bent naar een strakke broek met een hoog draagcomfort dus!

Combineer de tapered jeans met nauw zittende shirts of truien voor een toplook.

tapered-fit.jpg

 

En zoveel meer…

Beetje wegwijs geworden in de wereld van de pasmodellen? Let wel, dit zijn slechts enkele van de vele jeansmodellen voor mannen. Ben je op zoek naar de perfecte herenjeans voor jouw figuur? Onze verkoopsters helpen jou graag verder!