Kleur voor mannen!

springsummer3.jpg

Lichtblauw, pastelgroen, oranje… Ook bij de mannencollecties zien we veel kleur terugkomen. En terecht! Want wij vinden dat ook mannen perfect wegkomen met een outfit waarin frisse kleuren centraal staan. Ben je (nog) niet overtuigd? Verkoopster Els legt je in deze blog uit hoe je een outfit samenstelt die in je comfortzone ligt!  

 

Kleur voor mannen: eens een keer geen jeans?!

Veel mannen spelen vaak op safe wanneer het aankomt op het kiezen van kleuren. Donkerblauw, zwart, grijs en jeansblauw doen het vaak goed. Maar wanneer je een beetje pit wilt toevoegen aan je outfit, zijn kleuren dé way to go! Dus waarom kies je niet eens voor een broek of short met een leuk kleurtje, in plaats van een standaard jeans? 

deel1_broeken_blog_2.pngbroeken_deel_2.png

Mint broek / Lichtblauwe broek / Bruine broek / Kaki broek 

 

broeken1_blog_2.png

Oranje short / Blauwe short / Camel-beige short / Mint-groene short

 

Toch denim-fan… Kies voor kleur in je bovenstuks!

Is een jeansbroek toch je favoriete kledingstuk? Dan maak je je outfit wat zomerser door te kiezen voor kleurrijke bovenstuks. Combineer je leuke pastelkleuren met een donkere denim zoals de eerste 3 foto’s hieronder, dan krijgt je T-shirt of trui het meeste aandacht en oogt je outfit wat gekleder! Ga je voor een bleke jeans, dan krijg je een wat meer casual look. In elk geval kies je voor een look die jou volledig typeert. ;-)

2_mannen_fotos_blog_1.png

Blauw t-shirt / Gestreepte pull 
 

3_kleurrijke_tshirts_blog_1.png

Roze sweater / Kaki t-shirt / Blauw t-shirt

 

Of ben jij die kerel die een hevig kleurtje aandurft?

Want ook die hebben we in ons aanbod. Dit moet je zeker overwegen als de zon al haar werk heeft gedaan op je huid en je een zomers tintje te pakken hebt. Dan steken deze felle kleuren mooi af en heeft iedereen je ongetwijfeld gespot!

3_tshirts.png

Groen t-shirt / Geel t-shirt / Rood roze t-shirt 

 

Op zoek naar een leuke mannenoutfit?   

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze collectie voor heren. Ook voor dames en kinderen hebben we leuke items in huis. We hebben meer dan 50 modemerken in huis, zo vind je ongetwijfeld iets wat bij je past. Kom je langs bij noba Geel? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

noba_geel_verkoopster_els.jpg