Merk in de kijker: Batida

Heb jij Batida al in onze rekken zien hangen? Het vrouwenmerk is afkomstig uit het zonovergoten Griekenland, en die mediterrane sfeer komt ook steevast in elke collectie terug. Lees: warme kleuren en fleurige prints! Shopmanager Claire van noba Bree stelt Batida graag aan je voor.

Het Griekse kledingmerk Batida drukt al sinds 1965 haar stempel op de modewereld. En dat doet het merk door meer dan 55 jaar ervaring te combineren met de laatste trends uit de fashionwereld.

De wortels van Batida liggen in het hart van Athene: op de oude markt, net onder de Acropolis. Iets wat je ook aan de collecties merkt, want die zijn steeds weer gebaseerd op het Griekse leven dat zich daar elke dag afspeelt. 

Vandaag maakt het merk stijlvolle vrouwenkleding voor elke smaak en elke maat, tegen een betaalbare prijs. 

20191125_batida.png

De Batida look

Of je nu op zoek bent naar een casual outfit of een meer formele look: Batida has it all. Het merk gebruikt designs en stoffen die vrouwen van alle leeftijden graag dragen. Omdat elke vrouw het verdient om te stralen in een prachtige outfit.

Kwalitatieve stoffen

Batida staat voor kwaliteit en vakmanschap. De stoffen worden zorgvuldig uitgekozen en worden daarna met heel wat precisiewerk aan elkaar genaaid. En ook niet onbelangrijk: alle stoffen zijn makkelijk in onderhoud!

Stralen in Batida

Met Batida sla je de bal nooit mis. De najaars- en wintercollectie bestaat alleszins weer uit superleuke prints. Fan? Kom dan zeker eens langs in onze noba winkels om kennis te maken met het fleurige merk. Kom je langs in noba Bree, dan help ik je graag verder.

shopmanager_claire.jpg