Merk in de kijker: K-Design

In onze noba winkels verkopen we meer dan 60 merken onder één dak. Net daarom stellen we er om de beurt graag eentje aan je voor. Deze keer in de kijker: K-Design, een trendy Belgisch merk dat sinds kort uitpakt met een geurloos kledingconcept. Shopmanager Marleen van noba Tielt-Winge vertelt je er alles over.

K-Design

De focus van K-Design? Lokale fashion die zicht richt op de modebewuste vrouw. Hiervoor werkt het West-Vlaamse merk samen met Belgische ontwerpers die steevast trendy en stijlvolle collecties uit hun mouw toveren. Bij elke collectie staan telkens weer de goede pasvormen en het makkelijke onderhoud voorop. Aan een betaalbare prijs, zonder daarvoor in te boeten op kwaliteit. En sinds kort mag het merk nog een extra troef aan dat lijstje toevoegen: kleding die volledig geurloos blijft.

Geurloze kleding

Omdat synthetische kleding niet altijd voldoende ademt, kunnen bacteriën makkelijker in het stof kruipen en zich verspreiden. Het gevolg? Vervelende lichaamsgeuren! Net daarom introduceerde K-Design het unieke odor free kledingconcept op basis van Silverplus-technologie. Die technologie legt een beschermend laagje op synthetische stoffen, en zet op die manier bacteriën schaakmat. Bye bye nare geurtjes!

k-design.jpg

Een waaier aan voordelen

Het resultaat? Kleren blijven langer vers, waardoor je ze meerdere dagen na elkaar kan dragen en je ze minder vaak moet wassen. Dat wil dan weer zeggen dat ze minder snel gaan verslijten. En dat je ook minder water en energie moet gebruiken, wat stukken beter is voor het milieu. Bovendien moet je je niet langer zorgen maken over geurende kledingstukken, wat een relaxed en comfortabel gevoel geeft wanneer je ze draagt. Hello confidence boost!

K-design en jij

K-Design shoppen? Je vindt het merk terug in al onze winkels of in onze webshop. Kom je langs in noba Tielt-Winge, dan toon ik je met plezier de collectie die we in huis hebben. Of shop onze K-Design collectie online.

shopmanager_marleen.jpg