Merk in de kijker: Levi’s kids

noba_levis_1.jpg

Levi’s Kids: hét merk wanneer je kiest voor een klassieke Amerikaanse stijl die cool en nonchalant oogt. Wat startte met jeansbroeken, is ondertussen uitgegroeid tot een hele reeks knappe collecties waarmee je zowel voor jongens als meisjes een unieke stijl creëert.

 

Over Levi’s Kids

Levi’s Kids werd opgericht door Levi Strauss & Co. in 1873. Al sinds de beginjaren focust hij zich op tijdloze kledingstukken die generaties lang meegaan. En ook vandaag blijft het merk inzetten op toffe items die zich kenmerken als casual sporty, met steeds een knipoog naar de Amerikaanse mode.

 

Typische kleuren

De kleuren van Levi's Kids herken je gemakkelijk. De witte, blauwe en rode kleuren typeren iedere collectie. Al durven ze ook met andere kleuren spelen zoals grijs, turquoise en roze. 

levis_1.jpg

 

Voor jongens en meisjes

De tijdloze klassieker zoals de bekende t-shirts en hoodies zitten niet alleen heerlijk, ze zijn ook gemaakt van duurzame materialen! Hierdoor blijven de kleuren mooi behouden, ook na meerdere wasbeurten! Wist je trouwens dat zo’n hoodie niet alleen gedragen kan worden door jongens, maar ook meisjes? Dankzij Levi’s Kids kan je die kleerkast dus gemakkelijk delen! ;-)

levis_2.jpg

 

Op zoek naar Levi’s Kids?  

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze collectie voor meisjes en jongens. Naast Levi’s Kids hebben ook nog dan 50 andere modemerken in huis, zo vind je ongetwijfeld iets voor je kids. Kom je langs bij noba Zandhoven? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

zandhoven_verkoopster_noemie.jpg