Merk in de kijker: ONLY

Wie fashion zegt, zegt Only. Het merk is vandaag uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de modewereld, en is niet meer weg te denken uit kleerkasten. Collega Erica van noba Hasselt vertelt waaraan Only z’n populariteit te danken heeft.

Only ontstond in 1995 in Denemarken als jeansbroekenmerk. Maar het duurde niet lang vooraleer Only z’n grenzen begon te verleggen. Niet alleen door zich te ontpoppen als allround merk met een volwaardige casual collectie. Maar ook letterlijk. Want Only veroverde sinds z’n oprichting al snel de internationale markt, en heeft intussen meer dan 4500 vestigingen op z’n naam staan. Dat wereldwijde succes dankt het merk vooral aan z’n betaalbare, maar trendy collecties.

De Only stijl

Only richt zijn pijlen dan ook op betaalbare, maar kwalitatieve mode. Mode die in de eerste plaats uniek is. Want only, dat gaat over jou – only you. Maar die ook steeds de laatste trends volgt. De collecties bestaan steevast uit een mengelmoes van westerse en Scandinavische stijlen. Met outfits voor elk modemoment. Van zwierige jurkjes tot comfortabele joggings.

Voor haar

Only focust zich in de eerste plaats op de modebewuste vrouw. De vrouwencollecties hebben stuk voor stuk een goede pasvorm, zijn kwalitatief en zijn toch betaalbaar. De ontwerpen zelf zijn vaak casual en eenvoudig, maar toch modieus. En dat maakt van Only het ideale modemerk voor de jeugd

20200116_merk_in_de_kijker_haar.png

Voor hem

Daarnaast heeft Only ook een afzonderlijk mannenlabel: Only & Sons. Dat label richt zich vooral op de de moderne, modebewuste man. Het resultaat? Een collectie die bedoeld is voor alle leeftijden, met een geweldige kwaliteit die geen fortuin kost.

20200116_merk_in_de_kijker_hem.png

Voor de kids

Om het plaatje helemaal compleet te maken, laat Only ook de kleine fashionista’s niet uit de boot vallen. Zo ontstond ook het sublabel Kids Only: een hippe en betaalbare kindercollectie die helemaal in het teken staat van denim en street style.

20200116_merk_in_de_kijker_kids.png

Only in jouw kleerkast?

Only shoppen? Je vindt het populaire merk terug in de kledingrekken van noba Zandhoven, Bree, Bilzen en Hasselt. Of shop Only online.

kassa_erica.jpg