Merk in de kijker: Tommy Jeans

tommy_jeans.jpg

Wit, rood en blauw. Het logo van Tommy Jeans, de Denim collectie van Tommy Hilfiger, herken je meteen! Shopmanager Claire van noba Bree vertelt je graag meer over het Amerikaanse denimlabel.

 

Tommy Jeans: het Amerikaanse jeansmerk

Het denimaanbod van Tommy Hilfiger blijft uitbreiden. High waist, mom jeans, loose fit of straight cut… Het is maar een greep uit de iconische Amerikaanse denimklassiekers. Amerika vormt het DNA van het modemerk, omdat jeans altijd een belangrijk onderdeel is van de Amerikaanse mode. Tijdens hun rebranding in 2018 kozen ze voor een samenwerking met het Amerikaans fotomodel Gigi Hadid en andere bekende Amerikaanse influencers!

 

Hip and happenning, vroeger en nu

Het merk richt zich vooral op het jongere publiek. Het zijn ook de modestukken van vroeger die het merk vandaag op de kaart blijft zetten. En met succes! Want het zijn net die inspirerende en unieke denimstijlen waar veel klanten gek op zijn en blijven. En terecht! Iedere collectie is casual, en toch hangt er een chique gevoel omheen.

 

Comfortabel en speels

Voor elke (sociale) gelegenheid heeft Tommy iets in huis. Een oversized sweater of een speelse denim rok: je creëert gegarandeerd een look die zorgt voor een leuke indruk! En die indruk maak je voor een lange tijd. Dit dankzij de hoogwaardige materialen die ze gebruiken. Een kledingstuk van Tommy Jeans? Da’s een toppertje voor jaren! ;-)

 

Benieuwd naar de denimstijlen van Tommy Jeans?

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze collectie van Tommy Jeans voor dames. Leuke Tommy outfits voor kinderen of mannen? Ook die vind je bij noba! Maar daarnaast hebben we nog 50 andere modemerken in huis. Zo ga jij ongetwijfeld naar huis met dat waar je naar op zoek bent! Kom je langs bij noba Bree? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

noemie_2.jpg