Merk in de kijker: Tramontana

t6.jpg

Een damesmodemerk waarin iedere vrouw de beste versie van haarzelf toont? Daarvoor moet je bij Tramontana zijn. In deze blog ontdek je alles over het merk!

 

Eindeloze looks

Tramontana is het merk dat bekend staat om haar complete looks die je eindeloos combineert. Verfijnde details en opvallende kleuren of designs met pasvormen die goed aanvoelen: dat is Tramontana! Want het modemerk weet hoe ze de behoeftes van de vrouw moeten vertalen naar kledingstukken die als gegoten zitten.

 

Een outfit met een compliment

Zelfverzekerde vrouwen die recht in hun schoenen staan en op zoek zijn naar een outfit, ontworpen met oog voor detail: dat is het doelpubliek van Tramontana. Het merk wil in iedere vrouw de beste versie van zichzelf naar bovenhalen. Want met de outfits van Tramontana mag je rekenen op een mooi complimentje, toch als we onze klanten mogen geloven! ;-)

 

Een look voor ieder moment

Op restaurant met de (schoon)familie? Een avondje stappen met vriendinnen? De kinderen naar school brengen en daarna nog even langs de winkel? Voor iedere gelegenheid heeft Tramonatana een outfit in huis! Zo combineer je een wikkeljurk gemakkelijk met een sneaker, laarsje met hak en een stoer zwart leren jasje. Het zijn die verschillende invalshoeken, die van Tramontana zo’n veelzijdig merk maken!

 

Draagcomfort

Het team achter Tramontana gelooft erin dat draagcomfort meer betekent dan de luxe van een perfecte pasvorm. De collecties worden zo op elkaar afgestemd, dat alle items op vlak van design, kleur en/of model precies overeenkomen. Het schoolvoorbeeld van een mix and match-collectie. Welk kledingstuk er ook wordt aangekocht, samen vormen ze hoe dan ook de perfecte outfit! En tegelijkertijd is ieder item voorzien van een leuke twist zoals een detail met kant, een subtiele ruffle of een contrasterende print.

collage_2.pngcollage1.png

De foto’s hierboven zijn een sneak preview van de nieuwe collectie van Tramontana. Ben je er ook zo gek op, net zoals wij? Hou zeker onze webshop in het oog, de nieuwe collectie verschijnt binnenkort!

 

Op zoek naar een outfit van Tramontana?   

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze collectie van Tramontana. Ook voor heren en kinderen hebben we leuke items in huis. We hebben meer dan 50 modemerken in huis, zo vind je ongetwijfeld iets wat bij je past. Kom je langs bij noba Bree? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

bree_verkoopster_kelly.jpg