Merk in de kijker: Zerres

broeken.png

Bij noba vind je meer dan 50 merken onder één dak. Om de zoveel tijd stellen we er graag eentje voor aan jou! Deze keer in the spotlight: Zerres. Een Duits broekenmerk dat op zoek gaat naar de perfecte pasvorm voor iedere vrouw. Verkoopster Nicole van noba Bree vertelt je alles over het vrouwelijke broekenmerk. 

 

Duits merk

Zerres is een Duits merk en staat bekend om haar broeken met eigen pasvormsysteem. Dit doen ze zodat iedere vrouw geniet van een maximaal zit- en draagcomfort aan te bieden. Iedere keer opnieuw gaan ze met passie en oog voor detail op zoek naar de perfecte broek voor ieder type vrouw. Ze ontwerpen broeken voor de mode- en zelfbewuste vrouwen, die houden van modieuze en originele broeken. Het Duits familiebedrijf werd in 1919 opgericht en focuste zich tijdens de beginjaren enkel op het maken van broeken voor mannen.Tal van maten en modellen

De broeken van Zerres zijn beschikbaar vanaf maat 36 t.e.m. 52 in tal van modellen, kleuren en lengtes. Heb je smalle bovenbenen en bredere onderbenen? Of heb je eerder een zandloperfiguur met bredere heupen? Zerres ontwerpt broeken en pantalons voor ieder figuur!

Bij noba vind je 4 verschillende broeken van het merk Zerres: Twiggy, Sarah, Jogg en Bella. Heb je langere benen en een smalle taille? Zie je graag bredere broekspijpen of mag het net strak aansluiten? Aan de hand van een eenvoudige checklist weten we al snel naar welk type broek je op zoek bent en welke broek(en) van Zerres voldoen aan wat jij wilt en zoekt!

 

Zerres bij noba

Heb je een redelijk smalle taille en slanke benen? Dan zijn Twigy en Sarah de oplossing voor jouw figuur! Heb je iets bredere heupen en mag de broekspijp nauw en aansluitend zitten? Dan zijn de modieuze broeken van Jogg iets voor jou. Mag de broek aan de bovenbenen strak zitten en onderaan iets wijder gaan? Dan zijn de boot-cut broeken van Bella wat je zoekt.

 

Hoogwaardige materialen

Zerres staat bekend om haar kwalitatieve broeken. Hiervoor gebruiken ze hoogwaardige materialen die tegelijkertijd ook op vlak van prijs erg goed meevallen. Dankzij de kwalitaiteve stoffen ben je zeker van een broek die lang mooi blijft. Van specialere losse broeken tot de perfecte jeansbroek. Wie op zoek is naar een mooie broek, zoekt bij Zerres.

 

Hangt Zerres al in jouw kast?

Ben je op zoek naar een broek die zit als gegoten? Ontdek dan onze Zerres-collectie, samen met nog 50 andere merken, in al onze noba winkels. Ook voor mannen en kinderen hebben de leukste outfits in huis. Spring je binnen bij noba Bree? Dan toon ik je graag onze collectie!

verkoopster_nicole_bree_0.jpg