Nieuw herenmerk in de kijker: PME Legend

main-pme-ss23-52-4877.jpg

Krijg jij stiekem wat pilootallures bij het kijken van films als Top Gun? Get ready for take-off! Sinds kort vind je de collecties van PME Legend terug in onze winkels. Een stoer merk voor mannen die graag wat ruiger, maar toch nog stijlvol voor de dag komen. Christine van noba Hasselt vertelt je alles over het merk.

PME legend in het kort

Al 25 jaar staat de kleding van PME Legend in het teken van cargopiloten en hun buitengewone vliegtuigen. Deze piloten verrichten zwaar werk in ruige omstandigheden waardoor ze altijd goed gekleed moeten zijn. De robuuste, functionele en duurzame eigenschappen van hun uitrusting worden weerspiegeld in de kwaliteit en het hoogwaardige vakmanschap van elke PME Legend collectie.

Luchtvaartgeïnspireerde herenmode

Artikelen die het meest kenmerkend zijn in de collectie van PME Legend zijn de jeansbroeken en de pilotenjassen. Daarnaast bestaat de collectie ook uit andere soorten jassen, (cargo)broeken, shirts, overhemden, sweaters, schoenen en accessoires. De verschillende productgroepen zijn qua stijl sterk op elkaar afgestemd zodat je gemakkelijk een complete outfit kan samenstellen.

Over het algemeen ogen de items neutraal, stoer en stijlvol. Uiteraard kunnen luchtvaartgeïnspireerde details niet onbreken op de kledingstukken van PME Legend. Op de meeste artikelen vind je patches, badges, stiksels, ritsen terug die de stoere pilotenlook helemaal afmaken.

Ontdek de PME Legend collectie bij noba

Benieuwd naar hoe de collectie eruit ziet? We geven je een voorproefje hieronder, maar kom zeker langs in onze winkels om de artikelen zelf eens te passen, te voelen en te beleven.

main-pme-ss23-41-1417.jpg main-pme-ss23-42-4114.jpg main-pme-ss23-47b-4631.jpg 
main-pme-ss23-32-9457.jpg main-pme-ss23-23-jacket-6173.jpg main-pme-ss23-62-8466.jpg

Kom de volledige collectie ontdekken

Valt het concept en de stijl van PME Legend wel bij jou in de smaak? Breng een bezoekje aan je dichtstbijzijnde noba-winkel en ontdek onze uitgebreide collectie kleding van 50 modemerken voor heren, dames, maar ook voor kinderen. Kom je langs bij noba Hasselt? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

hasselt_verkoopster_heren_christine_2.jpg