Nieuw merk in de kijker: Bellita

kim_deka_croped.jpg

Hou je van unieke en trendy outfits? En liefst in opvallende kleuren en prints? Dan staat ons nieuwe merk Bellita jou op het lijf geschreven! Kelly van noba Bree vertelt je graag meer over dit merk.

Wat je moet weten over Bellita

Bellita is een damesmerk van Fashion & More BV, een 100% Belgisch modebedrijf.  Hun kantoren en showroom zijn gevestigd in Overijse. Het merk werd eind 2019 opgericht als een jong en dynamisch merk.

Ze brengen een leuke totaalcollectie met een mix van trendy prints gecombineerd met kwalitatieve tricot. Allemaal gemaakt in Italië. Hun visie is “Wij creëren niet enkel een merk … maar denken hoofdzakelijk vanuit de wensen van de vrouwen” door het observeren en luisteren naar hen.

logo_bellita.jpeg

Waar staat Bellita voor?

Bellita is een jong, vlot, trendy Belgisch damesmerk. Het brengt maandelijks een nieuwe totaalcollectie uit met leuke prints en veel kleur. Bellita biedt elke vrouw de mogelijkheid om multicombinaties te maken die haar persoonlijkheid weerspiegelen.

Het merk staat voor: comfortabel, actueel, betaalbaar, casual chic. Doordat ze  elk seizoen een 5-tal drops doen, kunnen ze snel inspelen op de laatste modetrends.

 

Een greep uit onze Bellita collectie

 

Jurken met prints en tricot cardigans

deka_croped.jpg kessiy_dia_croped.jpg kim_deka_croped.jpg

 

Trendy wijde broeken en leuke blouses

kaira_prune_croped_0.jpg kim_parina_basilia_croped.jpg baya_parina_croped.jpg

 

Kom de volledige collectie ontdekken

Lijkt Bellita wel een merk voor jou te zijn? Breng een bezoekje aan je dichtstbijzijnde noba-winkel en ontdek onze uitgebreide collectie kleding van 50 modemerken voor dames, maar ook voor kinderen en heren. Kom je langs bij noba Bree? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

bree_verkoopster_kelly.jpg