Nieuw merk in de kijker: She goes Lala

p43s601_cobalt.jpg

Op zoek naar trendy outfits die zitten als gegoten? Dan is ons merk ‘She goes Lala’ vast iets voor jou! Het merk zet extra in op kleding op maat van elke vrouw. En dat in verschillende kleuren en stijlen. Noémie van noba Zandhoven vertelt je meer over het merk.

Wat het merk ‘She goes Lala’ uniek maakt

She goes Lala is niet zomaar een kledingmerk. Het bedrijf achter het merk zet extra in op dameskleding dat zo goed mogelijk past.

Samen met HoGent ontwikkelden ze eigen maattabellen op basis van 3D bodyscans van 2500 Belgische vrouwen binnen hun doelgroep (35 tot 65 jaar). Op basis van die studie stuurden ze hun vertrouwde maattabellen bij, waardoor hun collecties nog beter passen.

De juiste maat voor een mooie glimlach

Met de collectie van ‘She goes Lala’ zal je je dus ongetwijfeld comfortabel en zelfzeker voelen. En je goed in je vel voelen, dat maakt gelukkig! Vandaar ook de naam van het merk …

“Lala is de manier waarop onze klanten in het leven staan. Met een glimlach en een warm hart.” – She goes Lala

Ontdek de ‘She goes Lala’ collectie

De kleding van ‘She goes Lala’ is kleurrijk, speels en trendy. De collectie bestaat uit heel wat leuke blouses en jurken, met zowel opvallende als subtiele prints. Maar ook basic truien of cardigans vind je erin terug. Zo kan je elke keer opnieuw een leuke outfit samenstellen, die bovendien ook heel goed zit.

p43s611_exot_orange_2.jpg p43s615_geranium.jpg p43s629_jasmine_3.jpg

p43s705_medieval.jpg p43s709_medieval.jpg p43s719_exot_orange_-_p43s627_exot_orange.jpg

Kom de volledige collectie ontdekken

Lijkt ‘She goes Lala’ wel een merk voor jou? Breng een bezoekje aan je dichtstbijzijnde noba-winkel en ontdek onze uitgebreide collectie kleding van 50 modemerken voor dames, maar ook voor kinderen en heren. Kom je langs bij noba Zandhoven? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

zandhoven_verkoopster_noemie_1.jpg