Panty’s dragen: 5 do’s en don’ts

Zwierige jurkjes: we dragen ze het liefst het hele jaar door. Maar wil je in de herfst en winter liever niet de hele dag bibberen, dan combineer je ze best met een panty. Alleen: hoe draag je die panty nu op een fashionable manier? Verkoopster Gerty van noba Bilzen lijst de do’s en don’ts voor je op. 

1. Don’t: open tenen

Hakken onder een kleedje zijn altijd een goed idee. Maar helaas is niet elke hak geschikt in combinatie met een panty. Een hak met een open teen, bijvoorbeeld. Wil je toch per se je favoriete peeptoes uit de kast halen? Kies dan voor een panty waarbij de naad niet zichtbaar is.

2. Do: ga voor kleur

Draag je een panty, dan mag je daar gerust ook voor uitkomen en hoef je ‘m helemaal niet te camoufleren. Lees: laat die huidskleurige panty’s maar in je kast liggen. Kies in de plaats daarvan voor een panty in een kleur. Zwarte panty’s zijn ideaal voor in de winter en passen onder bijna elke jurk.

3. Do: kies schoenen in diezelfde kleur

Je benen eindeloos verlengen? Kies dan voor schoenen in dezelfde kleur als je panty. Draag je bijvoorbeeld een zwarte panty, dan zorgt een zwarte hak voor een mooie overgang en laat het je meteen ook een stuk langer lijken. Hello model legs! 

4. Don’t: opvallende motiefjes

Ja, we zijn fan van motiefjes. En ze kunnen van je panty een echte blikvanger maken. Maar combineer je ze verkeerd, dan kunnen ze je een kinderachtige look geven. Ons advies: ben je niet helemaal zeker over je outfit, speel dan op safe door te kiezen voor een effen panty.

5. Do: de dikte van je panty afstemmen met je outfit

Panty’s moeten matchen met je outfit. Zo past een transparante panty het beste onder een lichtere jurk, terwijl een wollen jurk net om een dikkere panty vraagt. Al is ook de gelegenheid bepalend voor de dikte. Een transparante of semi-transparante panty oogt bijvoorbeeld een stuk feestelijker, terwijl een opaque panty ideaal is om je benen tijdens het werk warm te houden.

Kledingtips nodig? Wij staan voor je klaar!

Heb je nog kledingtips nodig? Dan staan wij met plezier voor je klaar in jouw favoriete noba winkel. Ik help je graag verder in noba Bilzen. 

dames_gerty.jpg